Вижте епичния трейлър на последния „Хари Потър”

от на 2011-04-28
 

"Хари Потър и Даровете на смъртта – Част 2”

След като трейлърът на първата част на „Хари Потър и Даровете на смъртта” беше леко жалък опит за представяне на епичен екшън, трейлърът на втората (и този път наистина последна част) определено успява. Имаме усещане за неизбежност и истинска драма, която бавно ескалира в мащабен екшън, подплатен с качествени ефекти.

Няма какво да увъртаме, изглежда яко. Но, ако по една или друга причина не искате да знаете каквото и да било за предстоящия финал на поредицата, внимавайте – има спойлери, които може да са изненада за феновете на филмите, които не са чели книгите. Странно е, че има и такива, но може би възнамеряват първо да изгледат филмите и после да четат… ако въобще!

Във втора част от епичния финал на сагата, битката между добрите и лошите сили в магическия свят ескалира във война. Залогът никога не е бил по-голям и никой не е в безопасност. Но Хари Потър е този, който трябва да направи най-голямата жертва в кулминационния сблъсък с Лорд Волдемор. Всичко свършва тук.

Потърпете още малко, премиерата е на 15 юли!

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-04-28 at 13:05

  А-ха!!!!! Това на 1:07 кой е? Кой е?? :) :) :) Щяла да участва за секунди! У-у-у-у-у-у-ууууууу!!!! Кой сега е номер еднооооооо…?!? 😀

  Отговор

 • 2011-04-28 at 13:51

  Как пък я видя? :) :) Ако наистина е тя, това ще и е! 0.5 секунди! :) :) :)

  Отговор

 • 2011-04-28 at 14:01

  Този богоподобен профил не може да бъде объркан!!! :) А жалкия ти опит за заяждане (несъмнено породен от все още наличното раздразнение, че Скарлет се пренесе да живее при кривоносия и да му ражда дечица 😉 ) аз подминавам с аристократично великодушие. Естествено, че така скъпата на сърцето ми ще има много по-дълго участие, все пак играе ключова роля в последната битка. Дори и на трейлъра, Дринов, е видно как от прозореца громи помаците на Волдемор. 😉 :) :)

  Отговор

 • 2011-04-28 at 14:25

  А-ха-ха-ха! Срази ме! Признавам си! :) :)

  Да ти е честита Фльор-цата! :)

  Отговор

 • 2011-04-28 at 16:34

  Страшна статия за welcome back дринка 😉 домъчня ми 😀

  Иначе, невероятен трейлър, може би един от най-добрите в цялата поредица досега (то и така трябва да е)

  Отговор

 • 2011-04-28 at 18:23

  Наистина изглежда епично. Но май няма шанс най-сетне да видим гола цица в тая поредица, а?

  Отговор

 • 2011-04-28 at 20:29

  @Влади Неколов

  Добре дошъл обратно. Липсваше ни! :)

  @Makedonski…

  За съжаление не! :)

  Отговор

Коментирайте