Сара Пейлин и Джулиан Мур

След Мерил Стрийп, която ще изиграе Маргарет Тачър в „The Iron Lady” на Филида Лойд („Mamma Mia!”), още една наша любима актриса ще се превъплъти в известен, макар и не толкова емблематичен (и интелигентен) политик. Става дума за Джулиан Мур, която ще изиграе Сара Пейлин в подготвяния от HBO Game Change”.

Филмът проследява една от най-интересните и завързани предизборни кампании в модерната история на Съединените щати и включва имената на Джулиан Мур като Сара Пейлин, Ед Харис като Джон МакКейн (уникален кастинг просто), Уди Харелсън като Стив Шмид и Рон Ливингстън като Марк Уолъс – и двамата старши съветници в кампанията на МакКейн и Пейлин от 2008 г.). Режисьор е Джей Роуч, който извън сериите „Остин Пауърс” и „Запознай се с нашите”, има тематичен опит с отличния „Recount”.

Ето и първата официална снимка на Мур като Пейлин.

Джулиан Мур като Сара Пейлин

Какво да кажем. Джулиан Мур е една от най-добрите актриси работещи днес и едва ли ще има проблеми с ролята на Пейлин. Единственото, което може да се окаже пречка е, че Мур е доста интелигентна и не сме сигурни дали ще може да пресъздаде акуратно „кухостта” на Пейлин. Ама Джош Бролин се справи, така че и тя ще успее. Сигурни сме.

След всичко това трябва да кажем, че колкото и да обичаме Джулиан Мур, тя не е любимата ни Пейлин. Имаме си друга и не, не е Тина Фей, която също е супер. Вижте за коя става въпрос:

Лиса Ан като Сара Пейлин

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments