„Transformers: The Dark of the Moon”

Много рядко можем да се развълнуваме от някой плакат или банер, но този случай е точно такъв. Докато чакаме да дойде 5 май, когато според предварителната информация трябва да се появи първият официален трейлър на „Transformers: The Dark of the Moon”, от Yahoo пуснаха банер, на който за първи път виждаме как ще изглежда един от главните злодей на филма Shockwave.

Shockwave

Малко преди това, в нета се появиха и банери на Bumblebee и Оптимус Прайм, които са познати образи и не са чак толкова вълнуващи, но също кефят, особено Оптумус, който е с извадени оръжия и е готов за бой. Вижте ги и тях.

Bumblebee

Оптимус Прайм

Премиерата на „Transformers: The Dark of the Moon”, който ще бъде в 3D, е насрочена за 1 юли 2011.

Повече за филма можете да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Обичам този филм.

    Защото е комерсиален, защото няма "велики скрити философски" смисли, защото ефектите и особено звука са добри, защото гигантски роботи се млатят и чупят сгради, защото Меган Фокс е там не за да представя артистични заложби, които очевидно няма, а просто за да краси, защото хуморът му е по-добър от половината излизащи комедии. И защото има страдащи лузъри!

    Какво друго да се гледа през лятото?

  2. Само че Меган вече я няма! 🙁

    ИСКАМ СИ МЕГАН!!!!!!

    Защо винаги лошите изглеждат по добре от добрите?

    Като гледам този Shockwave Оптимус Прайм и компания ми се струват грозни и недодялани!!!!!!!!!

  3. Оооо, наистина епично!

    Прайм определено изглежда най-добре от всички. Сега само трябва да изчакаме до следващия петък, когато ще излезе пълния трейлър. И ако са прави журналистите които вече са го гледали, ни очакват наистина уникални кадри.

  4. Аве и тази новата Роузи тя е УНИКАТТТТ!!! и е адската!Така,че доволни шши останем. :D.А иначе плакатите подсказват за летен блокбъстър!

  5. И според мен Прайм изглежда "bad ass", особено с това пушкало. 🙂 Даже по-добре и от Роузи! 🙂 Какво да направя, аз съм "sick bastard"! 🙂

  6. В началото Роузи нещо не ми харесваше, но с времето свикнах с нея и почти забравих за Мегънчето. Почти………

    А и не смея да я критикувам Роузи, за да не дойде годеника й ( един неизвестен пич на име Джейсън Стейтъм ), и да ми "транспортира" задника……if you know what I mean : )

  7. @Veso

    Споко бе, ще се събер повечко, ще го напердашим и после ще поканим приятелката му на среща. 🙂