Transformers: The Dark of the Moon

EW съобщиха, че легендарният (поне за феновете на „Стар Трек”) американски актьор и режисьор Ленард Нимой (познат най-вече като Спок) ще даде гласа си на стария аутобот Сентинел Прайм, когото видяхме в края на първия тийзър трейлър на предстоящия „Transformers: The Dark of the Moon” и който според предварителната информация е доведен на Земята, където в гигантската битка в Чикаго се превръща в пожарникарски камион. Дали това означава, че няма да се бие, а само ще се разкарва насам натам и ще гаси пожари, все още не се знае.

Това ще бъде вторият път, в който Нимой дава гласа си на Трасформър. За първи път той прави това през 1986 година в „Transformers: The Movie”, където озвучава злия Галватрон.

Все още сме в очакване на пълния кинотрейлър на филма, а докато му дойде времето вижте първите (които не са взети от тийзъра) официални снимки.

Transformers: The Dark of the Moon

Transformers: The Dark of the Moon

Transformers: The Dark of the Moon

Премиерата на „Transformers: The Dark of the Moon”, който ще бъде в 3D, е насрочена за 1 юли 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

66 Comments

  1. А така! Браво. Хубави снимчици.

    Колкото до тоя Нимой, не знам какво толкова го възвеличават. Очевидно е някакъв Бог за фенбойчетата.

    Me, I couldn't care less about him.

  2. Ами за феновете на "Стар Трек" си е легенда. Да ти кажа, той е едно от най-добрите неща в стария сериал и филмите.

  3. Да знам че е легенда за СТ феновете, но все пак не разбирам какво толкова му харесват. Дори и Хийт Леджър който си даде живота за ролята на Жокера не е толкова хвален и превъзнасян.

    Както и да е, карай да върви. Единственото което искам да знам е кога ще излезе този проклет официален трейлър на Трансформърс 3??

    Хубаво правят че не разкриват целия филм в трейлъри и клипове както повечето други летни филми, но поне едно двеминутно трейлърче с диалог да пуснат!

    Много време мина без нищо и хората вече получават инфаркти!!!

  4. Мен лично ми писна от американски войници, като показаните на предпоследната снимка 🙂

    Майкъл Бей, де'еба и пресъхналия плаж… въпреки готините му филмчета от миналото (на една ръка се броят) 🙂

  5. Ти май не си запознат с Трансформърс, legrandelf. Войниците са ЧАСТ от този франчайз, те участваха в първия и втория филм. Те са едни от основните герои, освен роботите. Така че ако ти е писнало от тях, стой възможно най-далече от този филм. Той и без твоите пари ще разбие на пух и прах конкуренцията.

  6. Не съм запознат с Нимой, но щом Бей го избрал, значи е добър.

    Важното е че филма изглежда все по-добре. И аз искам един хубав, мазен трейлър, но от друга страна съм търпелив човек. А и колкото по-малко знам за филма, толкова повече ще му се изкефя в киното : )

    Колкото до пича отгоре дето мята накакви да го еба и тем подобни: браточка, това е което хората очакват от филм на Майкъл Бей и това и получават – тежка военна артилерия, мощен, епичен, безкомпромисен екшън и безспирно действие. Ако това не ти харесва, значи не си от таргет аудиторията на Бейстъра. Това е истината.

    През 1998 година, след като Армагедон ме разцепи в киното, си казах че ще следя кариерата на този режисьор. До ден-днешен той не ме е разочаровал! Това са го постигнали само няколко режисьора – Бей, Спилбърг, Земекис, Камерън, Дани Бойл, Уолфганг Петерсен, Едуард Зуик, Ейдриън Лайн и Джеймс Манголд.

    п.с Ивчо,

  7. Ивчо, и новото момиче не е за изхвърляне. И на мен ми липсва Мегън, но такъв е живота.

    Век, харесва ми как мислиш, пич.

  8. Е, добре 🙂 Щом ми обяснихте колко съм зле, вероятно сте прави 😀

    Не можах да разбера, Вие ли се казвате Майкъл Бей или аз нещо се въобразявам за Спок 😀

    Спокойно! Гледайте го, аз няма да го гледам, не Ви мисля за никакви, просто ми омръзна да гледам тоя формат и то все с лейбъл Майкъл Бей 🙂 Имам право да го кажа.

    lol

    😀

    Ти да видиш, човек да не излезе в обедна 😀

  9. legrandelf,

    Аз не те обиждам, не ти казвам че си зле и не се правя че знам всичко. Просто казвам, че трябва да знаеш точно какво да очакваш от всеки режисьор, и да не се впрягаш само защото някой творец си държи на стила.

    Колкото до 'формата с лейбъл Майкъл Бей', за това трябва да виниш другите екшън-режисьори, които постоянно копират стила му. Като се почне от Роб Коен, та се мине през Стивън Сомърс, Саймън Уест, Андрю Сайпс––-та чак до Тони Скот, който в последно време се опитва да се превърне в нова хиперактивна версия на Майкъл Бей. Дали му се получава, това всеки зрител ще го реши сам за себе си.

    : )

  10. Въпрос на време беше преди и ти да се появиш…ако си тук да се заяждаш както винаги правиш, знай че ще те игнорирам напълно и изобщо няма да си губя времето да ти отговарям. И това го правя от уважение към Дринов.

    За копирането от страна на Скот – това не го казвам аз, а го казаха 95% от хората които писаха ревюта или просто гледаха като обикновенни зрители последните три-четири филма на Скот. Та Скот дори използва и същите оператори, които преди това са работили само за Бей. Най-пресен пример е Бен Сересин.

    А и приликите между сегашния хиперактивен стил на Скот и начина по който Бей снима, са ОЧЕВАДНИ.

    Достатъчно отклонихме темата. Нека вече се придържаме към Трансформърс 3.

  11. Докато при мен е въпрос на време да се появя под новина за Майкъл Бей (единственото по-дразнещо нещо от редовните и досадни Бей-хейтъри са малоумните и естетически скопени Бей-фенбойчета), при теб и подобните ти е някак почти свръхестествено задължително да надушите клизмата на идола си още преди да я е издрискал. Бей е кич, който понякога е забавен и разтоварващ, но който е срамота да се възприема като нещо повече от това, което е, а именно: popcorn-меласа за зомбирана публика без особени претенции за съдържателно кино или стилен екшън. Сега си представи, че не си прочел този коментар, че не си осъзнал презрението ми към интелектуалните ти “достойнства”, вкуса ти към жените и (суб)културната ти преценка, и ми направи услугата да удържиш на обещанието си да ме игнорираш.

  12. Благодаря ти че сподели личното си и абсолютно субективно мнение по въпроса.

    Така, хайде сега кажи колко роботи според теб ще изтрепе Оптимус Прайм в третия филм? Също така, кой филм от поредицата харесваш най-много и защо?

    Така де, придържаме се към темата.

  13. Да, да, но искам и да ми кажеш колко според теб робота ще избие Прайм? И колко голям ще бъде Сентинел Прайм? Също така, как ще пристигне Шокуейв на Земята и колко дълга ще бъде последната битка в Чикаго?

    Ще има ли, според теб, и български жертви, защото нали знаеш че в Чикаго се пресели половин България.

    Както казах, придържаме се към темата, придържаме се към темата….

  14. Това не е по темата, давай по темата.

    Бъмбълби ще оцелее ли? Ленъкс ще оцелее ли? Защо според теб Симънс е в инвалидна количка?

    Колко ненормален ще бъде героя на Джон Малкович?

    Придържаме се към темата, придържаме се към темата….

  15. Като умерен фен на фантасмагориите по комикси и на мене ми е интересно да видя третата част що за животно ще е. А и като умерен фен на Стар Трек отделно също ми допада идеята чичо Ленърд да озвучава. Все пак, ако се абстрахираме от това какъв е бил навремето откъм глас доста добре го докарва. Абе с две думи – Шъ Съ Гледа! 😀

  16. UZUMAKI!!! Дай отговор по темата!!!

    Освен това искам да чуя без да се заяждаш, защо Весео греши, че Тони Скот имитира Бей!

  17. А, не – да не забравяме у кого е the burden of proof. Искам обективен аргумент и пример, според който Скот имитира Бей. По темата: Ленърд Нимой е пич.

  18. @Veso

    Направи ми услуга и дай пример защо Скот имитира Бей! Но не ми казвай защото 95% от хората в нета така казват. Това не е сериозно. Между другото и аз не съм съгласен с това твърдение. Един от проблемите при Скот е, че той не е мръднал и на йота от неговия си стил – това, което наричаме "типичен Скот".

    А чувствителното Елфче, гледам е забърсало една. 🙂 Така става като се бърка там където не разбира! 🙂 🙂 А-ха-ха-ха-ха-ха-ха!

  19. Примера са Пелъм, Домино, Дежа Ву и Неудържим, в който Скот използва същата цветова палитра, показана по-рано от Бей в Лоши момчета 2. Движи камерата около актьорите и движещите се коли ПОСТОЯННО, без спиране, имитира класическия 360-градусов кадър на Бей и разчита на бесен монтаж в стил Армагедон. Използва същия каскадьорски екип на Кени Бейтс, който до 2007 година работеше само и единствено за Бей. Веднага нае Бен Сересин, който засне Трансформърс 2, и го използва за Неудържим. И резултатите са налице.

    Мисля че това е достатъчно. От 2000-та година насам Скот не е същия, и това е ясно на всички, които следят кариерата му. За протокола, аз харесвам филмите му, независимо, че не са същите както преди.

    И накрая, направетне си един експеримент – пуснете си Аления прилив или Последния бойскаут и ги сравнете със сегашните творения на Скот. Разликите са както казах, ОЧЕВАДНИ.

    Аре сега UZUMAKI, докажи ми че греша.

  20. Няма нужда да ти доказвам моите доводи, при условие че ти не доказа твоите. Факт е, че Скот от години насам е банален (не бих казал, че от 2000 г. насам “не е същия”, а че приблизително от десетина години насам снима неща, които по никакъв начин не ме трогват; ако причината е, че имитира Бей, толкова по-зле за Бей, LOL). Всички технически и (уж) стилистични похвати, които изреди, са запазена марка на модерния екшън и не само че не са типични единствено за твоя гуру Бей, но и го предхождат с поне едно десетилетие. Хайде да не откриваме Америка и/или да не твърдим, че Бей я е открил, защото нещата от допустимо субективни стават откровено несериозни. Разбирам, че от фенщина искаш да видиш неща там, където го няма или само там, където искаш да присъстват, но между сериозна аргументация и wishful thinking има голяма разлика.

  21. Увъртания и само увъртания. Само за това те бива.

    Инфото относно екипа с който Скот работи тези дни не е субективно мнение, а чист ФАКТ. Факт, който щеше да знаеш, ако се интересуваше от направата на филмите, а не само от това да ги плюеш в интернет.

    А това че Скот не те трогва, си е твой проблем. Не ме занимавай изобщо с тези простотии. Нищо лично, просто не ми пука за нещата които харесваш и не харесваш. Ама хич!

    Аре сега започвай да ми отговаряш на въпросите:

    Бъмбълби ще оцелее ли? Ленъкс ще оцелее ли? Защо според теб Симънс е в инвалидна количка?

    Колко ненормален ще бъде героя на Джон Малкович?

    Давай, караме по темата.

  22. Увъртания, сериозно? 😀 Айде смени плочата, фенбойче. Разбирам, че искаш Бей да краде от Скот и че за теб един каскадьор и един шейки монтаж са достатъчно основание да боготвориш въпросния пироман като оригинален и groundbreaking, вместо да проумееш, че всеки жанр робува на trendy похвати. Ако си прочетеш описаните “кражби” и имаш поне малко филмов експириънс, ще признаеш ако не пред нас, то поне пред себе си, че всяко едно от тези неща е не просто типично, ами задължително за куцо и сакато в Холивуд, пък и не само. Искам цитати, искам сцени, директни сравнения, порови се в Тубата, дай конкретни примери, постарай се малко, защото до момента освен да носиш вода от десети кладенец, друго не постигаш.

  23. Първо – използвай български думи от български речник, и не се опитвай да звучиш като американец. Разбра ли, пикльо?

    Второ – не се опитвам да възвеличавам никой. Фактите говорят сами за себе си. Това, че си прост като на майка ти косматия спарен гъз си е твой проблем.

    Трето – не си в позиция да изискваш нищо от никого тук. Получаваш само това което заслужаваш. И съдейки по начина по който се отнасяш с абсолютно всеки тук, заслужаваш всички обиди които получаваш. А на всичкото отгоре и имаш наглоста да изискваш още?

    Ти си един ходещ провал и наистина те съжалявам.

    Сега отговаряй на въпросите, мекотело:

    Бъмбълби ще оцелее ли? Ленъкс ще оцелее ли? Защо Симънс е в инвалидна количка?

    Колко ненормален ще бъде героя на Джон Малкович?

    Колко робота ще избие Прайм? И колко голям ще бъде Сентинел Прайм? Също така, как ще пристигне Шокуейв на Земята и колко дълга ще бъде последната битка в Чикаго?

  24. Хаха, Весо е фрустриран! Ебати кефа. Очаквах да се пропукаш и да не се сдържиш, само съм изненадан, че толкова лесно се даде. И сега ти лъсна задника: изби ти пяна, потрепериха ти пръстчетата и ти се свиха ташаците. Мислиш, че всеки един цинизъм ти придава тежест, но за да тежиш върху лайната си, трябва да си ял достатъчно. А ти си просто една форумна вейка, интелектуална пръдня и чекия на кича. Не можеш да удържиш до край, а щеше да е толкова по-предизвикателно, ако все пак бе успял да избягаш от предсказуемата пикла, която обитава характера ти и да докажеш тезата си. Cега какво? Ще ни занимаваш още с Бъмбълбий и гей-свитата му? Ще скимтиш как не съм бил в не-знам-каква-си-позиция и как не ти дреме за еди-чие-си мнение, тропайки с краче като разплакан цървул? Или ще идеш да го полапаш на тейко си?

  25. Отговаряй на въпросите, детенце, не отклонявай темата.

    Бъмбълби ще оцелее ли? Ленъкс ще оцелее ли? Защо Симънс е в инвалидна количка?

    Колко ненормален ще бъде героя на Джон Малкович?

    Колко робота ще избие Прайм? И колко голям ще бъде Сентинел Прайм? Също така, как ще пристигне Шокуейв на Земята и колко дълга ще бъде последната битка в Чикаго?

  26. UZUMAKI, от чисто любопитство какви филми харесваш и кой е любимия ти режисьор? Не съм тук да споря, просто ми е интересно да разбера ти като критик на Трансформърс какви филми и режисьори предпочиташ.

  27. Големи хора се карат и обиждат като малки деца за филм, правен по серия пластмасови играчки. Жалка картинка.

  28. Век, ще игнорирам имбецила над теб, който превръща вагиналната си поза в менструален цикъл, и ще те помоля да ме цитираш къде точно критикувам "Трансформърс". Спорим за кражбата на Скот от Бей, която така и не беше посочена (помолих за конкретни примери и за въздържане от субективно мрънкане, но Весо е неспособен да размърда мозъчната си клетка). Истината е, че харесвам и двете части на филма и повечето неща на Бей са ми откровен guilty pleasure, което никога не съм крил. Просто се разтоварвам с такива филми, без да взимам насериозно "качествата" на техните режисьори. Пък който иска да търси под вола телета, сеирът е за негова сметка.

    PS Гого, опитай се да направиш разлика м/у каране и разтуха, pls.

  29. Като стана дума за филма, току-що забелязах къде се намира лявата ръка на Шая на последната снимка.

    Човека знае къде да пипа : )

  30. Спорим за кражбата на Скот от Бей, която така и не беше посочена (помолих за конкретни примери и за въздържане от субективно мрънкане,

    ––––––––––––––––––-

    Оле, тоя келеш бил много зле. Обяснявам му че екипа с който работи Скот, начина по който използва камерата–– всичко това е очебиен ФАКТ, а той продължава да бълнува.

    Не, сериозно, има нещо грешно в ДНК-то ти. Невъзможно е майка ти да е родила такъв тотален и неспасяем олигофрен, който не различава мнение от ФАКТ. Отивай да ти прегледат картуната. ASAP!

  31. Ако искаш, бавноразвиваща се фусто, можеш да ни обясниш и какъв е диаметърът на анала ти всяка вечер, след като баща ти те обработи; можеш да ни споделяш и мечтите си, и идеалите си, ако искаш дори можеш да ни направиш по една свирка и после да запалиш цигара. Не в това обаче е въпросът, така че проумей, че си in denial и давай по същество. Това че Скот и Бей имат един и същ екип може да е аргумент, ако спорехме дали двамата ползват еднотипни технически похвати, докато снимат екшъни, но е смехотворно "доказателство" за твърдението, че Скот краде стилистично от Бей (your claim, our laugh). Кражбата е недвусмислено и очевидно заимстване, което ако съществуваше в този случай, за теб нямаше да е проблем да дадеш конкретен пример (сцена, ракурс, монтажен преход и пр.). Ти обаче си забил иглата на грамофона в плоската си кратуна и не спираш да мелиш едно и също, което вече заприличва на някакъв турбо жалък спам.

  32. Когато докажеш (а ти не можеш) че не става дума за взаимстване на някои техники от страна на Скот, тогава ще те приема насериозно. Дотогава ще те ползвам само за кеф и забавление.

    Един вид, ти една безплатна интернет проститутка на чиито гръб хората се изцепват…..от смях.

    Аре сега бегай да лягаш, че утре си на училище.

  33. Започвам да се чудя дали си бот, защото само бот може да бъде толкова ограничен в начина не само на мислене, но и на структуриране на всякакъв вид отговор, хляб и (опит за) аргумент. Докато си разменям (очевидно) безцелни плюнки с теб, свършвайки всеки път в/у грознaтa ти неандерталска мутра, не мога да спра да получавам мощни пристъпи на déjà-vu. Разбира се, това не е първият случай, в който излагаш някакво популистко, смехотворно и wannabe-адекватно/проникновено мнение по някакъв кинаджийски въпрос, а след като те предизвикам да го защитиш, започваш да хленчиш обидено и инатливо, изтъквайки в класически маниер на лумпен как, видиш ли, аз съм бил тъпият, пък ти съвсем точно си подкрепил безумната си теза. Излагането ти отива и по-далеч, докато някак плахо правиш предположения за социалния ми статус ("комплексиран тинейджър", "детенце", etc.), даваш ми родителски съвети да ходя да си лягам и ми пожелаваш светло бъдеще (предишния ти fail). 😀 Бахти жалкия червей, сериозно се чудя дали не се ебаваш с нас, не може да си толкова тъп просто.

  34. Кои са тези "нас", бе червей? Гласовете в тъпата ти тиква?

    Кой друг тук ти се връзва на акъла? Ти си сам-самичък, живеещ в собствен малък свят и всеки тук ти се подиграва. Само се огледай.

    А начина по който пишеш просто ме разбива. Такива отчаяни опити на един българин да се прави на американец не съм виждал през живота си. Ти верно си уникален случай. В най-жалкия смисъл на думата, разбира се.

    Днес успя да разсмееш двама от колегите ми в офиса. Направо си е постижение. Превръщаш се в звезда.

    Мама и тати трябва да се гордеят с малкия КАВАЗАКИ.

  35. Прочети това внимателно: "Ти си сам-самичък, живеещ в собствен малък свят и всеки тук ти се подиграва. Само се огледай." Вещ си в абсурдите, но тук надмина себе си. Сега, ясно ми е, че отвътре те чопли малкият за човечеството, но дразнещо гигантски за дребното ти его факт, че си будала с калпав капацитет, но наистина не е нужно да се престараваш чак толкова, независимо колко много (цели двама твои колеги) са на твоя страна и колко малко (аз съм сам-самичък, нали) са на моя. Да се върнем пак на спора, барем успееш да снесеш конкретика поне веднъж, откакто реши да лееш тонове неадекватност по блоговете: Надявам се, че поне тайно си даваш сметка колко нелепо е (особено погледнато острани) да определяш като стилистична кражба техническите прилики м/у два филма, дело на различни режисьори, но направени с помощта на (да речем) общ екип или член от екипа. Все едно да кажеш, че всеки филм, снет от Януш Камински, имитира осветлението или кадровката на "Мюнхен" или всеки филм с ефекти на ILM напомня на "Бездната". За последен път: опитай се да се аргументираш с (обърни специално внимание на следващата дума) конкретен пример или си яж лайната, щом ти харесват на вкус. Междувременно аз и тълпата в главата ми ще продължим да се забавляваме.

    PS Toва за отчаяните опити на един българин да се прави на американец е beyond comprehension.

  36. Един съвет, американски КАВАЗАКИ – всичките тези неща можеш да ги събереш в едно изречение. Не си мисли че като разтягаш локуми изглеждаш по-добре. Само отнемаш важно интернет пространство с бълвочите ти.

    И отново те приканвам да ДОКАЖЕШ че нещата които изброих по-нагоре са грешни. Ти попита защо мисля че еди-кой си копира еди-кой си и аз се аргументирах с примери, филми и имена. Това дали ти смяташ аргументите и фактите които изложих вече 20 пъти за валидни–– това мен не ме грее. Изобщо.

    А в същото време ти не си дал нито един пример с който да докажеш че аз греша. Не си казал НИЩО с което да ме контрираш, абсолютно нищо. То ти и не можеш, защото истинските факти не могат да бъдат оборени.

    И недей да лъжеш хората че харесваш Трансформърс, или пък да се измъкваш с фразата 'guilty pleasure'. Тази фраза я използват само филмовите сноби, които нямат куража да признаят че харесват това което харесва масовата публика.

  37. Нула съвети от мен, главоного. Докато не прочетеш внимателно и не осмислиш последния ми коментар, няма никакъв смисъл да се хаби виртуално време и мастило за допълнителна храна; това важи не само за нас двамата, но и по принцип. Системното ти игнориране на подканата ми да си конкретен (понеже изброените от теб прилики си остават единствено обща и масова жанрова тенденция, нищо повече, sorry), за мен е недвусмислен отговор за безумния ти "капацитет" (същото направи и при спора ни за "Skyline" – следваш доста патологично един и също модел на тропане с краченце), пък ти ако искаш приемай субективните си и фенски пречупени оценки спрямо Бей за Библия на екшън-анализите. Те обаче си остават фактологично фентъзи.

    PS Забележката ти за фразата "guilty pleasure" трябва да влезе в тълковния речник като дефиниция на думата "брътвеж". Ти наистина си чао с мозъка.

  38. Мерси че със всеки твой коментар доказваш тезата ми. Продължавай в същия дух. Обичам когато съм прав.

  39. Така е, пясъчният ти замък е истински апотеоз на самозаблудата. 😀 Със здраве, де.

    PS Последният ти напън беше чак обидно клише.

  40. Клише се бие с клише.

    С твоите камъни по твоята картуна. Ти пишен глупости и клишета и аз отговарям със същото. Хора като теб не притежават умението да водят, както се казва, цивилизован дебат.

    Ти си като едно лайняно торнадо което осира всичко до което се докосне. Да те съжалява човек. Неслучайно ти буквално живееш в този блог. Всеки път като дойда да прочета някой новина, ти виждам олигофренското име в коментарите. Хвани си приятелка или бий една чекия да я изразходваш тая енергия.

    Има цял хубав ИСТИНСКИ свят извън интернет. Не е зле да го осъзнаеш това.

  41. Връщам си думите назад: предишното в сравнение с горното не е обидно клише, а шибан Фьодор Достоевски. Последното ти обаче е Стефани Майер на коментарите. Да, аз съм девствен и комплексиран пубер без личен живот, който води полова активност с дясната си ръка и виси по цял ден из форуми и блогове… Весо, ти си ставаш с всяка изминала дума все по-недостижим титан на безсилието. 🙂 Благодаря ти все пак за портрета – ще му се радвам, както бих се радвал на нарисувана картинка от хлапе в детска градина за умствено изостанали. Отвъд съжалението прозира и някакъв мъгляв чар, което пак си е някакъв плюс, така че горе главата.

  42. Да, аз съм девствен и комплексиран пубер без личен живот, който води полова активност с дясната си ръка и виси по цял ден из форуми и блогове

    ––––––––––––––––

    Подпис: UZUMAKI a.k.a. КАВАЗАКИ-американеца.

    Браво!

  43. Хвани си приятелка или бий една чекия да я изразходваш тая енергия.

    ———————————————–

    Подпис: Весо

    Сега е мой ред да кажа "Браво!", че и "Благодаря!", 'щото благодарение на теб, курво моя, си набих една виртуална чекия и ще заспя отпочинал. Айде и една позната реплика, която чуваш често: преглътни и си запали цигара.

  44. Толкова отчаян и жалък че започна да копира и моите отговори. Горкото КАВАЗАКИ.

    Няма ли някоя еднокрака и едноока фуста да му пусне, та да види и той истинска женска дупка (тази обраслата на майка ти не се брои).

    Направо утре пускам една обява само и само да ти помогна да я изразходваш тая енергия без да се налага да лъскаш докато някой твой роднина се къпе.

  45. Горкото Весо – не само, че не може да се опита да нахрани без да намеси нечия майка (първолашки похват, който обикновено загатва Едипов комплекс), но няма и бегло понятие от сарказъм. Иронията е страхотно нещо.

  46. Момчета, предлагам да престанете!!!

    Освен това, ако разбера, че се познавате ще ми стане неприятно. 🙁

  47. Дринов, твое си е мястото и аз уважавам това. Затова и преставам да се занимавам с този образ. Нека си пише каквото иска.

  48. Ще ви разкажа аз на вас как ми мина деня! 🙂 🙂 В четене на коментари ми мина. 🙂 50 коментара братче! 🙂 Бахти хората, да ви бях дал по една новина да ми напишете! 🙂 🙂

  49. А, не пропускай и тези 144 бисера, Дринов, и прости нам инфантилните горния потоп от вербални фъшкии. С Весо ще горим в Ада, където ще имаме цяла вечност, за да обсъждаме Майкъл Бей и Тони Скот. 😀 Айде лека от мен!

  50. Та обратно на темата. Ще има ли наистина някакъв трейлър скоро. Знаеш ли нещо, Дринов?

  51. @UZUMAKI

    Как бих могъл да ги пропусна? 🙂

    @Veso

    Знам! Защо не попита по-рано? 🙂

    Преди време Slashfilm пуснаха следната програма:

    ANNOUNCEMENT TRAILER – DECEMBER 8, 2010

    SUPERBOWL TV SPOT “DARK” – FEBRUARY 6, 2011

    DAYTONA TV SPOT “NASCAR” – FEBRUARY 19, 2011

    TEASER TRAILER – MARCH 25, 2011

    REELZ TV SPOT “AUTOBOTS” – APRIL 3, 2011

    MTV TV SPOT “MOON” – APRIL 21, 2011

    THEATRICAL TRAILER – MAY 5, 2011

    NICK TV SPOT “INVADE” – JUNE 13, 2011

    MOVIE RELEASE IN 3D – JULY 1, 2011

    5 MINUTE SNEAK PEEK on NICKELODEON – July 25, 2011

    DVD TV SPOT 1 – SEPTEMBER 8, 2011

    DVD TV SPOT 2 – SEPTEMBER 23, 2011

    DVD/BLU-RAY RELEASE – OCTOBER 4, 2011

    Разбра се, не е потвърдено на 100% и са възможни промени. Лошото е че ако е вярно, ще почакаме още малко за трейлъра. 🙁

  52. Охо, тая програма не я знаех. Та чак и DVD/BLU-RAY премиерата са вписали!

    Но да, има доста време до следващия трейлър – чак 21-ви април : (

    Но, такъв е живота. Хубавите неща идват бавно.

    Мерси за списъка!

  53. То човек вече да го хване страх да си пусне мнението след такъв батъл. :):):)

    И все пак мене Т. ме кефи – летен мегахит с роботи, мелещи блокове, градовете. Дърварят се качествено, яки ефекти, почти смешни шеги, разни фантастики. Нема драми, няма хамалогии, нема интелектуални претенции.

  54. Леле … тука наистина е било титанично 🙂 и верно човек да го хване страх да си каже мнението хахахах