Арнолд Шварценегер

Сигурно сте попадали на простотийката „The Governator” – комикс и анимационна серия (подготвени от Шварценегер и легендарния Стан Лий), която дали на шега или не, бе обявено, че ще се превърне в игрален филм. Честно казано, въпреки че проектът ни е забавен, ни се струва малко несериозен и леко ни развали кефа от дългоочакваното завръщане на бат Арни към голямото кино .

Сега обаче, нещата изглеждат малко по-обещаващи, защото от MovieWeb (а по-късно бе потвърдено и от SlashFilm) съобщават, че Арнолд Шварценегер е на крачка от участие в англогоезичния дебют на Ким Джи-ун („Добрият, лошият и странният”, „I Saw the Devil”) озаглавен „The Last Stand”. Филмът разказва за граничен шериф единак, който е натоварен със задачата да попречи на избягал наркодилър да прекоси границата с Мексико.

Преди време знаехме, че Лиъм Нийсън ще участва във филма, той обаче напусна и сега Арни се гласи за неговата роля. Колкото и да харесваме Нийсън, той не може да се мери с Арни, които е просто институция. Предполагаме, че във връзка с тази смяна и характерът на филма ще се позимени, но засега няма никаква информация по въпроса.

Ето за финал какво споделя Ким Джи-ун за проекта:

Концепцията ми за „The Last Stand” е, че филмът е нещо като комбинация от „Умирай трудно“ и „Точно по пладне”, като вторият е за защитата на нещо много важно, което трябва да бъде защитено, докато „Умирай трудно“ е един много дълъг процес, който почти убива героя. Така че моят филм ще бъде нещо, което трябва да бъде много добре пазено, като един вид почти умраме, защитавайки го. Така че, ако  „I Saw the Devil” е за угризението на човек за загубата на нещо, което не е защитил, „The Last Stand” ще бъде за някой, който рискува живота си, за да защити нещо, което е много важно и ще бъде малко по-оптимистичен филм в това отношение.

Ако сте разбрали за какво става дума, поздравления!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Аз много не разбрах за какво иде реч от последните няколко думи, но това е защото съм природно и умствено ограничен за такива дълбоки философски концепции – май трябва да почета малко повече Кант, Юнг и Сие за да вникна в идеята 🙂

    Иначе дядо Арни започва да се издига на небосклона със страшна сила и няма да се учудя ако се появи в по-дълга роля в "Заменимите 2" 🙂