Злите джуджета на Робърт Земекис

Може да звучи като поредната анимация, с която Робърт Земекис да си загуби времето като продуцент, вместо да режисира още класики като „Завръщане в бъдещето” и „Форест Гъмп”. Но предстоящата екранизация на очарователно озаглавената книга „How to Survive a Garden Gnome Attack” се очертава като съвсем друг вид рисувана комедия и причината за нашето вълнение може да се обобщи в краткото, но изчерпателно „rated R”.

Точно така, Bloody-Disgusting оповестиха, че филмът ще е забранен за деца и повечето тийнейджъри, ще е комбинация от CG анимация и игрална комедия и бюджетът му ще е някъде между 20 и 30 милиона. Пълното заглавие на книгата на Чък Самбучино е „How to Survive a Garden Gnome Attack: Defend Yourself When the Lawn Warriors Strike (And They Will)” и официалният сюжет заслужава един поглед: „Това е изчерпателен наръчник за оцеляване, който ще ви помогне да предотвратите и да се подготвите за предстоящото нападение на обикновените градински джуджета. Някога смятани за безобидни градински украшения, постоянно нарастващи доказателства разкриват, че усмихнатите статуйки всъщност готвят безмилостна атака.” Искаме да подчертаем, че ние никога не сме ги смятали за безобидни и много добре знаем, че изразът „градинско украшение” и неговите производни са си самоубийство, особено в джуджешки бар.

За съжаление няма никакви индикации, че Земекис възнамерява да режисира и вероятно ще е само продуцент, но въпреки това проектът звучи отлично. С нетърпение очакваме следващата новина за предстоящата джуджешка атака.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *