Тази седмица, преди премиерата на „Писък 4”, изгледахме първите три филма – не беше толкова тежко, колкото звучи – и бяхме приятно изненадани от отдавна забравената реч на Ранди от третия филм. Става дума за правилата на финална част от трилогия, която определено не е просто поредното продължение, а съвсем различно животно. Като начало забравете всичко, което знаете за миналото и можете да сте сигурни, че ще се върнем там, където е започнала историята. Доколкото разбираме от THR Кристофър Нолан възнамерява да спази съвсем точно правилата в „The Dark Knight Rises”.

Джош Пенс ще играе младия Рас Ал Гул

Точно така, според „THR” Джош Пенс ще играе младия Рас Ал Гул в завършека на трилогията. Ако се чудите кой е Джош Пенс, с изключение на няколко появи в сериали, най-голямата му роля досега е в „Социалната мрежа”, но уви в ролята на един от близнаците Уинкълвос. Да, въпреки че Арми Хамър го споменава във всичките си интервюта и настоява, че изпълнението му е било много важно, в крайна сметка Пенс нито се вижда, нито се чува.

Сега, не искаме да издадем „Батман в началото” на нещастните души, които не са го гледали, но Пенс е идеален за ролята на млад Рас Ал Гул – ако е достатъчно висок, за да играе близнака на Арми Хамър, значи е достатъчно висок за ролята на един млад Лиъм Нийсън. А ако ви притеснява фактът, че не е японец и не разбирате защо споменаваме Нийсън, значи сте сред гореспоменатите нещастни души – оправяйте се сами.

Въпросът, който ни вълнува най-силно, е дали наистина ще видим младия Рас Ал Гул, но дори и ролята на Пенс да не е 100 % сигурна (въпреки че нямаме повод за съмнения в „THR”, все пак нещо ни гложди), той без съмнение ще участва във филма заедно с редовните Крисчън Бейл, Майкъл Кейн и Гари Олдман и новите късметлии Том Харди, Ан Хатауей, Джоузеф Гордън-Левит, Джуно Темпъл, Марион Котияр и Даниел Санджата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Каква цензура?

    Малко съм под пара и не загрявам за какво говориш?

    EDIT:

    Оп, сега видях, но ми се щеше да не го бях правил!!! Не си ми симпатичен, да знаеш! 🙂 🙂 🙂

    По някой път разпознава линкове като спам. Актуално е такова лайно, че нищо чудно. 🙂 🙂

  2. Мамутчеее, не се ебавай! 🙂 🙂

    Дори и да е истина, то много ясно, че ще отрича. Дано не е де, защото всички знаем какво ще и причини едно дете с голяма глава. 🙂 : ) 🙂