The Devil’s Double

The Devil’s Double” е създаден по истинска история филм (кой не е в днешно време), разказващ за „живота и страданията” на скандалния психопат Удай Хюсеин, който е един от двамата сина на известния диктатор Садам Хюсеин. Всъщност филмът е колкото за Удай, толкова и за неговия двойник Латиф Яхиа, който е принуден да се представя за него.

Ако не сте запознати с проекта, убедени сме, че ще останете доста изненадани как изглеждат нещата. Едва ли когато чуете за независим филм, боравещ с историята на семейство Хюсеин, си представяте нещо в стил „Scarface”. Е, първият плакат, който видяхме преди няколко дни, а сега и този трейлър ни разкриват точно това.

(чрез Yahoo!)

Не знаем дали заради историята, начина, по който изглежда всичко или просто заради “Personal Jesus” на „Depeche Mode”, но ние, както казват на английски, сме „sold”!

Багдад, игрална площадка за богатите и печално известните, където всичко може да се купи на определена цена. Това е светът на Удай Хюсеин – изпълнен с поквара, разврат и безнравственост – в който той получава всичко, което го възбужда. Когато лейтенант Латиф Яхиа е привикан от Удай, той е натоварен с непосилна задача. Да бъде негов „fiday” – двойник, или семейството му ще бъде осъдено на смърт. В един свят изграден от предателство и корупция, да знаеш на кого да се довериш е въпрос на живот и смърт за Латиф, особено ако се бориш за правото на своето съществуване.

Режисьор на филма е Лий Тамахори („Острието”, „Не умирай днес”, „Трите Хикса 2”, „Next”), а в ролите ще видим Доминик Купър (изпълняващ едновременно и Удай и Латиф), Людивин Сание, Филип Каст и др.

Премиерата е на 29 юли.

The Devil’s Double

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Боже, това изглежда наистина готино! За трейлъра говоря, малко жълтичък ми се вижда плаката… Само Тамахори ме притеснява, че голям некадърник е горкият, само за единия Once Were Warriors не съм го сложил директно в черния списък.