Една от най-най-първите ни новини бе, че любимката ни Оливия Търлби ще участва във фантастичния „The Darkest Hour”, чието действие ни отвежда в Москва, където група туристи се озовават в центъра на извънземно нашествие. Оттогава насетне не бяхме чували нищо за него и даже преди няколко дни проверявахме дали случайно проектът не се е разпаднал.

За наша радост оказа се, че не е така. По-важното обаче, както доста често се случва, в момента, в който се присетите за нещо, то започва да изкача отвсякъде и само един-два дни по-късно, вече имаме раздвижване около проекта.

Подобно на доста новини напоследък и това „раздвижване” идва от „WonderCon”, където „Oni Press” показаха специален колекционерски плакат, част от предстояща книга с концептуално изкуство от филма. В допълнение към плаката, в официалния пресрелийз „Oni Press” предлагат и съвсем кратко описание какво точно виждаме на него.

The Darkest Hour

Специалният WonderCon колекционерски плакат (11 х 17) представя картина на унищожения Тадж Махал с двама войници от различни страни в многовековен конфликт, които се бият заедно срещу невидими чуждоземни нашественици.

Поради факта, че на плаката не се виждат никакви извънземни, а само светкавици, много хора смятат, че (освен очевидното предположение, че това са техните оръжия) е възможно те самите да представляват някаква форма на електрическо поле.

Дали това е истина, тепърва ни предстои да разберем, но едно е сигурно, светкавиците ще играят някаква роля, тъй като на официалния сайт на филма TheDarkestHourIsNear, са качени няколко клипчета засягащи феномена кълбовидна мълния.

Режисьор на „The Darkest Hour” е Крис Горак (“Right at Your Door”), а продуцент е Тимур Бекмамбетов. В ролите освен Оливия Търлби ще видим Емил Хърш, Макс Мингела и Рейчъл Тайлър.

Премиерата на филма е предвидена за края на годината.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Хаха мане това ми е един от любимите жанри,ама Холивуд направо тая година се съсипаха да правят филми за марсианците.А пък това,ще е голяма глупост,ако американците спасят Москва.Мане това,ще е бахти филма.Руската армия сигурно,ще загуби самочуствието си.Мале:D

  2. Ми, да. Да покажат американците на братята руснаци как се воюва, че те не знаят. Не е като да са печелили войни. 🙂 🙂 🙂

  3. От тоя момент нам е пълно безумие да се субсидират филми за инвазии. Поне в близката 1 година. Баси, само тази ще има поне 10 мащабни ленти, да не говорим за бозавите. Тия хора ги удари японското цунами. Близо 10 години постно, а сега изведнъж изнасилват нещата.