“30 Minutes or Less”

След успеха си със „Zombieland” режисьорът Рубин Флейшър се превърна в едно от най-горещите имена в комедията и към него заваляха редица предложения, сред които и изненади като “Невъзможна мисия 4”.

В крайна сметка, както ви съобщихме преди една година, той реши да се захване с комедията „30 Minutes or Less”, в която смотан разносвач на пица се забърква с двойка не особено интелигентни престъпници, които го принуждават да извърши обир на банка, връзвайки го за самоделна бомба.

Сега за първи път имаме възможност да видим кадри от този филм (като допълнителен бонус те са нецензурирани) и определено ни харесват.

http://www.youtube.com/watch?v=XbyrcyNOtCk

Sometimes fate pulls out its big old cock and slaps you right in the face!

Точно такива изречения си представяхме, когато за първи път чухме, че мега-кретенът Дани Макбрайд ще участва в комедия, която ще бъде режисирана от Флейшър. Това, което не очаквахме бе, че във филма ще участва и номиниран за Оскар актьор в лицето на Джеси Айзенбърг, с който Флейшър работи и в „Zombieland”.

Покрай отличното му изпълнение в “Социалната мрежа” бяхме забравили, че Айзенбърг има страхотен комедиен талант и тук той доста личи. Вижте само с каква лекота успява да засенчи Азис Ансари, за който се предполага, че трябва да е супер смешен, но който според нас леко издиша по шевовете.

30 Minutes or Less” е режисиран от Рубин Флейшър, а в ролите са Джеси Айзенбърг, Дани Макбрайд, Азис Ансари и Ник Суордсън.

Премиерата е 12 август!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *