Първи близък поглед над динозавър от „Tree Of Life“

от на 2011-04-22
 

Точно за това ни беше думата!

Two Ways Through Life (чрез Playlist) представиха първия близък поглед над динозаврите (за които се спекулираше от години) в дългоочаквания филм на Терънс Малик „The Tree of Life”.

Ако първата ви реакция е “ама това е същата снимка от мозаичния плакат, само че по-голяма” и се чудите какво пък толкова, ви съветваме да хвърлите още един поглед, след което да ни кажете дали на онази малка снимчица въобще сте забелязали сладурчето от предния план. Честно казано, нетърпението ни да видим филма вече граничи с истерията.

The Tree Of Life

Ако по някаква причина сте пропуснали да видите впечатляващия първи трейлър на филма, силно ви съветваме да оставите това, с което се занимавате в момента и да го видите веднага. 

“The Tree of Life” е импресионистична история на семейство от Средния запад през 50-те години на XX в. Филмът проследява живота на най-големия син Джак, от невинността на детството до лишените от илюзии години на съзряването му, когато се опитва да изглади сложните отношения с баща си (Брад Пит).

Като възрастен, Джак (Шон Пен) – изгубена душа в съвременния свят – търси отговори за произхода и смисъла на живота, докато поставя под въпрос съществуването на вярата. Чрез впечатляващата визия, запазена марка на  Малик, ние виждаме как бруталната сила на природата и духовната простота и елегантност не само определят нас като индивиди и семейства, но и живота като цяло.

Премиерната дата на филма е малко спорна – различна е за различните територии – но като че ли основната е 27 май 2011, а някои късметлии ще могат да го видят няколко седмици по-рано на фестивала в Кан.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-04-22 at 15:25

  от описанието изглежда сериозен филм, а от картинката, че е правен с въображение. И аз го чакам с нетърпение :)

  Отговор

 • 2011-04-22 at 16:01

  За жалост динозаврите и Годзила тотално замряха в последните 10, дори 15 години. Един качествен филм не се направи, а ми писна да предглеждам "Д Парк" по 10 пъти. И искам американската годзила, японския оригинал ми е доста бутафорен.

  Отговор

 • 2011-04-23 at 14:58

  Японската Годзила може да е бутафорна, но пак е за предпочитане пред помията на Емерих!

  В "Кинг Конг" имаше готини динозаври, ама и той вече е доста старичък. :(

  Отговор

 • 2011-04-24 at 17:20

  Дринов, извини се веднага на американската годзила! Емерих разрушава много по-добре от японските цунами и АЕЦ-и.

  Отговор

 • 2011-04-24 at 22:53

  :) :)

  Вярно е, че Емерих руши здраво. Годзила обаче, смуче яко! :)

  Отговор

Коментирайте