„Avengers”: Първа снимка от снимачната площадка

от на 2011-04-27
 

Вчера вечерта бяхме на официалната премиера на „Тор” в IMAX и в сладки „Marvel” разговори след това, малко се позапалихме по темата. Разбира се, неизбежно разговорът стигна до „The Avengers”, чиито снимки официално започнаха онзи ден, на 25 април, и затова малко се развълнувахме, когато се прибрахме и открихме, че вече има снимка от снимачната площадка.

„The Avengers”

Ще кажете, че не е нищо особено, просто някакви столове, подредени пред логото на S.H.I.E.L.D. Да, но и те са достатъчни да пробудят гийка в нас, особено след като сме в добро настроение след „Тор”, който не се оказа толкова лош, колкото очаквахме.

В добавка към снимката бе разпространено официално прессъобщение, което потвърждава имената, за които знаехме, че ще участват със сигурност, като Робърт Дауни джуниър (Железният човек), Крис Хемсуърт (Тор), Крис Евънс (Капитан Америка), Марк Рафало (Хълк), Самюъл Л. Джаксън (Ник Фюри), Скарлет Йохансон (Черната вдовица), Джереми Ренър (Hawkeye) и Кларк Грег (Агент Коулсън), но съобщава и няколко нови, като Коби Смълдур (Мария Хил), Стелан Сарсгард, който се завръща като проф. Ерик Селвиг и най-важното Том Хиделстън, който отново ще е Локи. Това отчасти потвърждава един от слуховете за това кой (или кои) ще бъде злодей във филма.

Премиерата на „The Avengers” е 4 май 2012, режисьор е Джос Уидън.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Анонимен
  2011-04-27 at 16:07

  Супер и за Коби Смълдърс.

  "Hawkeye" от добрите момчета ли е ? :)

  Отговор

 • 2011-04-27 at 21:03

  Епа, трябва да е от добрите! :)

  Отговор

 • 2011-04-27 at 21:40

  Споко от добрите е.Спете скокойно 😀

  Отговор

 • 2011-04-28 at 01:53

  Марк Рафало (Хълк) – стресиращо (бляк!); Крис Евънс (Капитан Америка) – досадничко; Том Хиделстън – Локи = очарователно – ммм – в очакване на екшъна 😉

  Отговор

 • 2011-04-28 at 10:58

  Защо бе? какво не ти харесва на Рафало? А Крис еванс е готин избор! От както го гледахме в "Съншайн" го харесваме, нищо, че играе в тъпотии. По-готин е от Рейнолдс.

  Отговор

 • 2011-04-28 at 12:55

  бубиии – аз след "Теория на хаоса" и "Деветките" съм му почитателка на "другия" Райън 😉 и аз харесвам "Съншайн", обаче (честно) не си спомнях, че Евънс играе там – помня Килиън Мърфи, Клиф Къртис, Мишел Йо… Ръфало е "сръфаняк", псевдо-хълков ми изглежда (така де, в представите)… е, то е ясно, че най-важните очаквания са за Скарлеееет 😉

  Отговор

 • 2011-04-28 at 13:50

  Много ясно! Както ти казваш "Алоуууууу!" Къ я мислиш ти? Много ясно, че Скарлет е най-важната. Според мен в "железен човек 2" тя разцепи. "I want one!" :) :)

  Отговор

Коментирайте