“William and Kate: The Movie”

За какво става въпрос? За „съдбоносната” среща между принц Уилям и Кейт Мидълтън, довела до насрочената за 29 април сватба, с която ни облъчват от всички възможни места и за която на всеки нормален и уважаващ себе си човек му дреме на… сещате се.

Защо го пускаме? Защото не искаме да сме единствените прецакали се да го гледат.

Честно казано, ще се издрайфаме! Едвам изтърпяхме лелките от съседния вход с престорената и мегафалшива тъга и въобще всичката помия, с която ни заляха около смъртта на Даяна (за която не можем да преценим дали ни дремеше по-малко отколкото за тази сватба), а сега ще трябва да търпим вълнението им около това „велико” събитие, както и около тази филмова… абоминация. Фактът, че излиза само на DVD, едва ли е успокоениe.

„Дейвид Бекъм щe присъства на сватбата”. И това по национална медия като новина. Give us a fuckin’ break!!! То бива, бива помии, ама това на нищо нe прилича!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

  1. По – тъжен е опита на T Moble, които до сега правеха велики шедьоври, да направят римейк на шибания JK Wedding, само че с Уилям и Кейт и Ооо, колко е Фейллл, чак ми е гаднооо. Е, на: http://www.youtube.com/watch?v=Kav0FEhtLug

  2. "Помия на месеца" – ахахаахахахахаха 🙂 lol бе!

    Но мацката ме кефи – зекси е!

    Но трейлърът е впечатляващо лайнян и ми прилича на трейлъра за филма "Бийбър в гъза на бийвър" 😀

    rofl-copter!

  3. @Kolio

    Определено е фейл, но пак е по-добре от този … "филм"!!! 🙂

    @legrandelf

    You sick bastard! 🙂 🙂

    @MadMax

    И аз плача като го гледам! 🙂

  4. Не, не, мисля, че ще почина. 🙂

    Да чакаме подробен материал от първата им брачна нощ?

    Преди години със сестра ми направихме сватба на котките си.

    Жалко, че не я заснехме, можеше да се яви достойна конкуренция на това… произведение. 🙂

    За сметка на това имаме подробен видео материал от втория рожден ден на котката.

    Обещавате ли да го гледате? Pretty plzzz.

    Що ли напоследък често ми се случва да цитирам Йовков за световната мъка?

  5. Предполагам, че това последното е риторичен въпрос? 🙂

    А за видеото, дай го насам, може да пуснем една новина. 🙂 🙂

  6. Абе смотлъовци на вас какво ви пречи не мога да разбера света…. Като не ви харесва нещо защо по дяволите го качвате и коментирате… друга работа нямате ли … хахах било тъпо било не знам си какво ами и няма да си много умен и не знам си какво ама същеасвуваш нали и приемам факта,че те има… така ,че приемете фактите и престанете да се оплаквате от всяко нещо.Всеки човек има вкус,има предпочитания,за всеки влак си има пътници.. като това не е вашия не го хващайте – просто е,лесно е.. ама вие така и не го разбирате нали? Лесно да критикуваш ама замислете се ,кои сте вие за бога,какво имате толкова,че да се мислите за нещо повече?Ще кажете имам много,ами имай си го ама се развивай .Спрете да мислите само лошото , гледайте хубавата страна на нещата.

  7. @Мария

    Ние не се оплакваме от всяко нещо. Само от помиите! Ако на теб това, което си видяла в този трейлър ти е харесало, хубаво. И като даваш съвети какво да правим, защо ти не беше положителна и не каза защо ти харесва, а ни обясняваш на нас колко сме зле?

  8. Дринка, тази същата че*ия ли дават сега (неделя вечер) по би-ти-ви-то-на-културата? Не'ам думи, честно…

  9. Поредната лъскава мултимедийна VIP мастурбация със сладникав риалити привкус. Meh…

  10. @Къди

    Дааааам! 🙁 Простотията е повсеместна. Поне не е хороскоп на маладата двойка, направена от някаква малоумница, дето трябва да я затворят за измама. Само, че в би-ти-ви-то на културата се толерират подобни престъпления!

    @Gogoto

    I hear ya! 🙂