Първи снимки от „Мъже в черно 3”

от на 2011-04-13
 

„Мъже в черно 3” - Уил Смит и Джош Бролин

Около снимките на „Мъже в черно 3” витаят доста сериозни проблеми (повечко можете да прочетете в предишната ни новина), спешните презаписвания на сценария не дадоха резултат, първоначалният, разделен на две снимачен график не се състоя и Алек Болдуин напусна продукцията заради конфликт в неговата програма. Така се заговори, че “MIB 3D” може да се превърне в най-голямата холивудска катастрофа (финансова, културна, всякаква) от новото време.

Въпреки това все още не е обявен окончателният край на проекта и има шанс в крайна сметка да видим филма. Като положителен знак приемаме изказването на Франсис Фиори, че филмът е отново в график, както и първите снимки от снимачната площадка (показани от „The Daily Mail”), на които виждаме Уил Смит и Джош Бролин – изпълнява ролята на младия Агент К (Томи Лий Джоунс в първите два филма) – да се размотават, разбира се, костюмирани.

„Мъже в черно 3” - Уил Смит

„Мъже в черно 3” - Уил Смит и Джош Бролин

„Мъже в черно 3” - Джош Бролин

„Мъже в черно 3” - Уил Смит

„Мъже в черно 3” - Уил Смит

Да се надяваме, че усмивките на част от снимките наистина означават, че всичко е наред и филмът върви напред.

Премиерата е предвидена за 23 май 2012. Режисьор е Бари Зоненфелд, а в ролите ще видим Уил Смит, Томи Лий Джоунс, Джош Бролин, Рип Торн, Ема Томпсън, Алис Ив, Шарлто Копли и Никол Шерцингър.

коментари
 
Отговорете »

 
 • MadMax
  2011-04-14 at 02:00

  "Джош Бролин – изпълнява ролята на младия Агент К" … хмм присъствието на Уил Смит в тази конфигурация ми подсказва че най-вероятно в тази серия ще се пътува във времето …

  Уил Смит тъкмо беше почнал да ми харесва и сега отново почвам да му пиша черни точки :(

  Отговор

 • 2011-04-14 at 03:08

  То отдавна се знае, че има пътуване във времето. Явно не ми четеш новините внимателно. 😀 😀

  Отговор

 • MadMax
  2011-04-14 at 03:35

  хахаха очевидно съм пропуснал новината … пишете ми неизвинено отсъствие :)

  Моята невежест ме подсети една случка преди години, когато бая хора се бяхме събрали да гледаме "Седем" в един приятел, който пък беше навързал едни колони, едни усилователи и общо взето разликата между апартамента и Кино "Изток" беше единствено че не можехме да целиме със слънчоглед седящите на първия етаж :) Както и да е … малко преди края на филма, един от аверите ми попита защо на Морган Фрийман във всеки филм го гримират с тези бенки …. докато аз търпеливо му обясних че така или много се харесва или най-вероятно са си лично негови и не му е оставен избор:), друг мой приятел подскочи като ужилен и изтърси нещо с което си гарантира вечни бъзици – "Абе, ама Морган Фрийман не е ли белия" ….

  Та споделих случката, защото сега отчасти разбрах как се е чувствал приятелят ми в този момент …. но той поне си имаше извинение: "Какво искате бе, аз съм Гребец, не филмов критик" !!!!!

  Отговор

 • 2011-04-14 at 03:41

  E-eee, не си чак толкова зле. Ние имаме една приятелка, която попаднала на филм с някакъв познат актьор, за който не можела да се сети нито името, нито къде играел. Затова изчакала да види края на филма и актьора се оказал Арнолд Швраценегер. :) :) :)

  Отговор

 • MadMax
  2011-04-14 at 03:52

  ХАХАХАХ ще ме накараш да издиря въпросния Гребец и да му поднеса искрени извинения за годините бъзици по темата … мисля че мога да го намеря накъде по Перловската Река, където се опитва да забрави съществуването на Морган Фрийман с часове гребане :):):)

  хахахах горкия Арнолд :)

  Отговор

Коментирайте