Нов трейлър на „Priest”

от на 2011-04-13
 

„Priest”

След като последният, екшън ориентиран трейлър на предстоящата комикс екранизация на „Priest” наклони везните уравновесяващи „ще е глуповат, но готин” и „най-голямата брадва на лятото” в полза на първото, този нов рекламен клип също не изглежда зле и честно казано, в главите ни започва да се прокрадва супер еретичната мисъл, че може би пък филмът няма да е тотална катастрофа.

Страстно се мразим, че позволяваме да се лъжем сами себе си, при това с подобни клипчета. За да си запазим разума, си пускаме един от първите трейлъри, които определено ни разочароваха…

… По дяволите, сега и той ни допада. Положението е наистина лошо!

„Priest” е създаден по едноименния корейски уестърн/кунг-фу/сай-фай/хорър комикс и разказва за един алтернативен, пост-апокалиптичен свят, опустошен от вековна война между хора и вампири. В центъра на историята е легендарен свещеник-воин, който след последната война с вампирите, сега живее в уединение в един от дисутопичните градове управлявани от Църквата. Когато племенницата му е отвлечена от група вампири, свещеникът нарушава святата си клетва и се впуска да я открие, преди тя да бъде превърната в една от тях. Към неговия кръстоносен поход се присъединяват приятелят на племенницата му, „първо стреля, после мисли” млад шериф от пустошта, и бивша жрица-воин с изключителни бойни умения.

Режисьор на филма е Скот Чарлс Стюарт, а в ролите са Пол Бетани, Карл Ърбан, Маги Кю, Кам Джигандей, Лили Колинс, Брад Дуриф и Кристофър Плъмър.

Премиерата е на 13 май 2011.

коментари
 
Отговорете »

 
 • MadMax
  2011-04-14 at 01:55

  Не знам защо, но наистина ми се струва че това ще е единственото що горе ставащо от комиксовата напаст тази година … а дано :) :)

  Отговор

 • Dorrian Dante
  2011-04-14 at 02:02

  Изглежда тъпо, но очарователно и може би гледаемо. А Пол Бетани освен, че изигра Дарвин прилично и чука Дженифър Конъли, има ли и други добри прояви ?

  Отговор

 • MadMax
  2011-04-14 at 02:05

  Само заради факта че чука Дженифър Конъли човека си заслужава поклон :) :) :)…

  а относно други добри прояви …. има ли значение … човека чука Дженифър Конъли :) :)

  Отговор

 • 2011-04-14 at 03:07

  Пол Бетани е супер, дори и като участва в тъпи филми. Това че чука Конъли е бонус! :)

  А филма има потенциал! Потенциал да бъде най-голямата тъпотия на лятото! :) :) :)

  Отговор

 • MadMax
  2011-04-14 at 03:16

  :):):) Аз пък залагам на "Зеления Фенер" че ще успее да ни принуди да изхвърлим зеления тон от гардероба си (което почти успя "Стършела") :)

  Отговор

Коментирайте