Ник Касаветис

Ако се чудите чий ще го дири режисьорът на „Тетрадката” и „Джон Кю” във филм като „Последният ергенски запой 2” (пък било то и в камео) и какво би могъл да предложи повече от Лиъм Нийсън, значи сте забравили „Лице назаем”. Дитрих беше един от любимите ни образи и до ден днешен си цитираме негови реплики като „You look like you just fucked your mother”, „No more drugs for that man” или пък „God damn. My place is getting FUCKED up” и смятаме, че ако Касаветис предложи нещо подобно, ще бъде супер.

Честно казано сме доволни от този пореден кастинг обрат – първоначално за ролята бе спряган Мел Гибсън, но по-късно заради липса на консенсус в екипа на филма, той бе заменен с Лиъм Нийсън – защото, въпреки че сме големи фенове на Нийсън, някак не си го представяхме в ролята на смахнат татуировчик.

Variety съобщават, че тази смяна се налага малко повече от месец преди премиерата на филма, защото по време на монтажа режисьорът Тод Филипс е трябвало да замени сцена директно следваща тази на Нийсън (той засне своята още преди месеци) и поради това се наложило да се преснима заради „continuity purposes”. Но сега Нийсън снима продължението на „Сблъсъкът на титаните” и не може да си позволи отсъствие.

Ако не сте го направили вече, вижте официалния трейлър на „Последният ергенски запой 2”, чиято премиера за България е на 3 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments