Change Up

Както може би знаете, следим комедията тип „в чуждо тяло”, „Change Up” отблизо и ако си мислите, че причината за това е Оливия Уайлд, значи сте прави. Тя и Лесли Ман!

Вярно е, че харесваме Джейсън Бейтман (че и Райън Рейнолдс в един-два филма) и че сценаристите Джон Лукас и Скот Мур, познати ни от „Последният ергенски запой” и режисьора Дейвид Добкин („Ловци на шаферки”) са обещаващи, но филмите за размяна на тела не са никак оригинални, така че е почти невъзможно да излезе нещо добро от тази история, в която отговорният семеен мъж Бейтман разменя тялото си със своя мързелив, незрял и неженен приятел Рейнолдс. Като съберете две и две, ясно се вижда, че Уайлд и Ман са основната притегателна сила.

За съжаление, този нецензуриран  трейлър не ни показва нищо, което да ни накара да мислим другояче или пък да ни кара да тръпнем в очакване.

Наистина не изглежда обещаващо. Ставаме свидетели на абсолютно всички клишета на жанра, който така и така е супер изтъркан, а на всичкото отгоре имаме и лайняни шеги. Жалко! Единственото, което би могло да ни бъде интересно (като изключим споменатите по-горе жени) е начинът, по който Бейтман и Рейнолдс ще се пародират един другиго.

Плакатът също е кофти, вижте го!

Change Up

Премиерата на филма е на 5 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments