Маги Кю цепи мрака в “Priest”

от на 2011-04-24
 

Маги Кю

По случай Великден, ето ви един свещеник, на който му прощаваме невежеството.

Сега сериозно. Понеже сме писали предостатъчно за „Priest”, единственото, което ще кажем е вижте една от малкото причини да искаме да гледаме този филм!

Да, Маги Кю е уникална! А това с мотора накрая… както казва Киану Рийвс “Уоу!”

„Priest” е създаден по едноименния корейски уестърн/кунг-фу/сай-фай/хорър комикс и разказва за един алтернативен, пост-апокалиптичен свят, опустошен от вековна война между хора и вампири. В центъра на историята е легендарен свещеник-воин, който след последната война с вампирите, сега живее в уединение в един от дисутопичните градове управлявани от Църквата. Когато племенницата му е отвлечена от група вампири, свещеникът нарушава святата си клетва и се впуска да я открие, преди тя да бъде превърната в една от тях. Към неговия кръстоносен поход се присъединяват приятелят на племенницата му, „първо стреля, после мисли” млад шериф от пустошта, и бивша жрица-воин с изключителни бойни умения.

Режисьор на филма е Скот Чарлс Стюарт, а в ролите са Пол Бетани, Карл Ърбан, Маги Кю, Кам Джигандей, Лили Колинс, Брад Дуриф и Кристофър Плъмър.

Премиерата е на 13 май 2011.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-04-25 at 03:00

  Дринов, в този ред на мисли да ти кажа, че съм много възмутен, че така и не обърна никакво внимание на "The Rite". Кога беше последната ти изповед, сине Адамов??

  Отговор

 • 2011-04-25 at 13:45

  На това с мотора накрая аз бих казал :"Ouch!!!" :)

  Отговор

 • 2011-04-25 at 15:21

  @HerMamut

  Новините и трейлърите за филма не знам защо ги пропуснах. Просто не успях да стигна до тях. А самият филм нямаше прожекция за журналисти и, признвам, още не съм го гледал. :) Затова не съм писал за него. :)

  @Кирил Вълков

  ”Ouch!!!” също става! :)

  Отговор

 • 2011-04-25 at 19:36

  Тоя филм се очертава да е готин по ред причини. Определено ме изкефи клипа 😉

  Отговор

 • 2011-04-26 at 10:48

  Дано е хубав, защото аз изпитвам големи съмнения. Клипа обаче, диви! :) :)

  Отговор

Коментирайте