Гледайте „Mortal Kombat: Legacy” – част втора

от на 2011-04-20
 

Mortal Kombat: Legacy

Доста хора останаха недоволни от първата част на „Mortal Kombat: Legacy” – финансиран от „WB” кратък мини-сериал, чиято цел е да подгрее феновете за предстоящата нова игра от поредицата (чуваме, че демото изглежда приятно) – и предполагаме, че и този път реакцията няма да е по-различна, защото вторият епизод запазва същия стил.

Ние обаче не сме от тези хора и смятаме, че филмчето изглежда много добре, при все че не е съвсем в стила на любимата игра. Единственото ни желание беше „mano-a-mano” схватките да са малко по-грубички и кървави. Е, точно това получаваме в този епизод.

Вижте раждането на Кейно, такъв какъвто всички го познаваме!

Режисьор на поредицата е Кевин Танчероен, а в ролите ще видим Майкъл Джей Уайт (Jackson Briggs/Jax), Джери Райън (Sonya Blade), Дарън Шахлави (Kano), Иън Антъни Дейл (Scorpion), Мат Мълинс (Johnny Cage), Кеван Охчи (Sub Zero), Алекс Паунович (Shao Kahn),Райън Робинс (Raiden), Сам Чия (Kitana) и Тамо Пеникът (Страйкър).

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-04-20 at 11:21

  Какъв Кейно, с това око на Терминатор мязи 😀

  Отговор

 • 2011-04-20 at 11:33

  Абсолютен Терминатор!!!

  Точно това си помислих и даже исках да напиша, ама се разсеях за минута и после забравих! :) :)

  Отговор

 • 2011-04-20 at 13:10

  Нищо де, явно реакцията е всеобща 😀

  Отговор

 • 2011-04-20 at 13:21

  Ами, ще видим, никой друг не се е изказал още. 😀

  Отговор

 • mnk
  2011-04-20 at 14:09

  Покрай тоя сериал започвам все повече да разбирам жените – аха да стане интересно и вземе, че свърши 😀

  Отговор

 • Dorrian.Dante
  2011-04-20 at 16:19

  Мене ме кефи. Щото дайте все пак да се разберем: MK при все, че ми е много любима поредица игри е абсолютна тояга, що се отнася до история и персонажи. Това, което движи нещата е митологията и според мен пичовете много правилно се опитват да сетъпнат реалистичен вариант на същата. Хореографията е супер, изобщо … с пъти по-добре от всички опити до сега. Актьора дето играе Кейно е малко пуси, според мен (пича с ирландски корени от първия филм беше по-добре като типаж), Майкъл J. Уайт е точно в целта, а що се отнася до Соня … на мен ми харесва, че са взели по-зряла актриса. Стайкър е пич…. Абе .. аз съм много ЗА :)

  Отговор

 • 2011-04-21 at 02:00

  @mnk

  Фъни! :) Надявам се ти нямаш този проблем! :)

  @Dorrian.Dante

  Напълно съм съгласен!

  Отговор

Коментирайте