Зак Браф

Въпреки че не е режисирал от дебюта си “Гарден стейт” и не е участвал в нищо вълнуващо от “Scrubs” насам, ние все още сме фенове на Зак Браф и се вълнуваме от предстоящите му проекти – представете си колко се кефим на сериала (никога няма да го наречем “Смешно отделение” и ако си мислите, че е тъпотия, вероятно сте го гледали безумно преведен и безобразно озвучен) и на филма. Миналото лято се зарадвахме, че Браф готви завръщане към киното – и то към режисурата – с романтичната комедия “Swingles”, но след това проектът се изгуби.

За щастие сега имаме не един, а два нови проекта, които изглеждат много по-сигурни. Като начало единият ще се снима тази есен и в него ще участват Джесика Бийл и Клои Мориц. Филмът се казва “The Devil and the Deep Blue Sea” и проследява историята на съсипан от мъка архитект (Браф, който ще е само актьор), който се опитва да забрави смъртта на съпругата си като се сприятели с младо момиче и двамата заедно измислят сал, с който тя да прекоси Атлантическия океан.

Звучи обещаващо, но лично за нас по-интересна е новината за бъдещия режисьорски проект. Ето какво казва Браф пред ComingSoon: “Беше чудо, че успях да направя “Гарден стейт” докато снимах “Scrubs”, но после продължих със сериала и така и не успях да подредя нещата по същия начин втори път. Просто не се получи. Сега два филма почти се случиха и после се разпаднаха. Можех да направя някой боклук 100 пъти, но вместо това се опитвам да направя наистина добър филм, в който вярвам. Затова моля ви, предайте на всички, които чакат “Много ви благодаря и филмът се задава”. Опитвам се да си проправя път в Холивудската система и да направя филм, който ще ви хареса.

Ако всичко се нареди, следващият режисьорски проект може да е екранизация на новата му пиеса “All New People”, чиято премиера се очаква това лято. Ако ви интересува, можете да прочетете синопсиса по-долу.

Посред зима летният курорт Лонг Бийч в Ню Джързи е самотно и зарито със сняг място, идеално за 35-годишния Чарли, който иска да остане сам, с разбито сърце, далеч от света. Почти призрачният град изглежда идеалното място за бягство, но самотата е рязко прекъсната от редица неочаквани “гости” – проститутка, пожарникар и ексцентрична британска агентка на недвижими имоти, която в никакъв случай не иска да напусне страната. Всички те изведнъж се оказват заточени в плажната вила, където настроението не е никак слънчево.

Zach Braff's photo: Here's the poster for my play,

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *