„Бързи и яростни 5”

От Yahoo представиха втория трейлър на петата част от супер успешната поредица „Бързи и яростни”, в която се завръщат всички главни действащи лица от предишните серии (разбира се, без геройски загиналите) Вин Дизел, Пол Уокър, Джордана Брустър, Тайрийз Гибсън, Крис „Ludacris” Бриджес, Сун Кан, Гал Гадо и Мат Шулц. Освен това към тях се присъединява и Дуейн Джонсън „Скалата” като лошото ченге.

Знаете, че нямаме много високо мнение за поредицата, но трябва да признаем обективното – с екшън и женски задници, трейлърът изглежда прилично, а общо взето това са нещата, които преобладават в него. Не сме доволни само от последната каскада – скокът от моста, която е впечатляваща, но е тотален rip-off на първата сцена от „Трите хикса” („xXx”).

След като Брайън (Уокър) и Миа (Брустър) измъкват Дом (Дизел) преди да стигне до затвора, тримата прескачат граница след граница, за да избягат от властите. Попаднали в ситуация, от която не могат да се измъкнат, те трябва да планират един последен удар в Рио де Жанейро, събирайки елитния си екип от крадци и шофьори. Единственият начин да се измъкнат живи е да си разчистят сметките със съмнителен бизнесмен, който иска да се отърве от тях веднъж завинаги. И той не е единственият – федералният агент Люк Хобс (Скалата) е готов на всичко, за да ги залови, но скоро разбира, че в Бразилия не е толкова лесно да различиш добрите от лошите. Сега той трябва да залови Дом и Брайън… преди да ги намери някой друг.

Режисьор на филма е Джъстин Лин, чието име (пази Боже!) се свързва с нов Терминатор, а премиерата е на 29 април 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *