Super 8

Понеже сме в движение и ни е трудно да пишем, а пък смятаме, че трейлърът си заслужава, бързаме да ви го представим, пък когато сме на линия, ще споделим и впечатленията си.

Засега имаме само две думи. Ретро & магичен!

http://www.youtube.com/watch?v=KcTTWOaFAYw

Действието на „Super 8” се развива в Охайо през 1979 г. и проследява шест момчета, които използват Super 8 камери, за да заснемат свой собствен зомби филм. Една съдбовна нощ техният проект ги отвежда на самотен железопътен участък. Камерите се завъртат и изневиделица се случва катастрофа – камион навлиза в пътя на влака и всичко избухва в неконтролируем ужас. Тогава от останките на влака излиза нещо, което със сигурност не е със земен произход.

Както знаете, режисьор е Джей Джей Ейбрамс, а Стивън Спилбърг е продуцент. Премиерата е на 10 юни тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. …наистина ако съдим по трейлъра филмът ще е комбинация от "Е.Т.", "Stand by me" … и поне според мен малко и от "Watchers" по Дийн Кунц … ще видим де … засега изглежда обещаващо, въпреки че колко филми изглеждаха така, пък после боли сериозно глава 🙂 (чак и рима докарах)

  2. Сходствата с "Пазители" са минимални, поне според мен. Донякъде има паралел с тъпия филм на Джон Хес, но не и с книгата, която е страхотна и в която, слава "Богу", няма хлапета.

  3. даа .. книгата наистина беше страхотна, както и повечето неща на Дийн Кунц, сещам се една много нелепа екранизация на страхотна книга, преведена ако не се лъжа "Древният Враг" (оригиналното заглавие е "Phantoms", както се и казва филма). Та във филма играеше Бен Афлек, и като цяло изобщо не се доближи до въздействието което ми направи книгата.

  4. Докато четях "Древният враг", на всеки ред си казвах: "Ебаси якия филм ще стане от т'ва нещо!" В крайна сметка филмът, въпреки Питър О'Тул, беше греховно разочароващ. И "Древният враг", и "Пазители" имат нужда от нови екранизации, пък дано някой обърне внимание и на "Светкавица", "Полунощ", "Непознати", "Студен огън" и "Лошо място" – все любими книги. За съжаление нищо положително не мога да кажа за последните 15-20 години от кариерата на Кунц. Общо взето след "Наслада" повечето неща са гняс.

    PS Не се извинявам за офтипика.

  5. Аз ще се поизложа малко и ще кажа, че от Дийн Кунц нищо не съм чел. 🙁

    Хубавите му неща дали могат да се открият?

  6. Май не могат. 🙁 Обаче определено си е излагация, че не си го чел – старият Кунц има няколко жестоки книги.

  7. Очаква се "Колибри" да пуснат това по късно през тази година, така че му дай шанс. Не било яко като осемдесетарските му неща, но бивало значително на фона на глупостите, които пише в последно време.