„Mr. Popper's Penguins”

След като ни зарадва с изпълнението си в доста приятния „Обичам те, Филип Морис”, Джим Кери отново поема в една по-стандартна посока с роля, за която поне ние имаме чувството, че би могъл да изиграе без да си дава абсолютно никакъв зор, както се казва просто за да може да си плаща сметките.

„Mr. Popper’s Penguins” е съвременна интерпретация на класическата книжка на Ричард и Флорънс Атуотър, публикувана през 1938 г. и разказваща за бояджията г-н Попър, който става собственик на няколко пингвина, които образно казано заплашват да му изядат ушите. Тоест очевидно е, че става въпрос за детска книжка (тя се изучава от 2-ри до 4-ти клас в американските училища), така че не можем да бъдем прекалено критични към това, което виждаме в трейлъра. A oсвен това, той изглежда в пъти по-добре от помии като „Мечето Йоги” и „Смърфовете”.

Единственото нещо, което ни бърка в здравето, е тъпият танц в стил „Весели крачета”, който предизвиква реакции „Оооо”, „Виж ги само колко са сладки” и т.н., който на всичкото отгоре е на нетърпимата песен “Ice, Ice Baby”.

Режисьор на филма е Майк Уотърс („Шантав петък”, „Гадни момичета”, „Хрониките на Спайдъруик”), а в ролите са Джим Кери, Карла Гуджино, Оливия Ловибонд, Филип Бейкър Хол и Анджела Лансбъри.

Премиерата е на 17 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Хмм … нямам никаква представа с какво ще запълнят филма, след като трейлъра според мене е напълно достатъчен да изчерпи из основи сюжета !!! Между другото, не знам за Смърфовете, но Мечето Йоги не бих го пуснал и на дъщеря си, при все че тя все още носи памперси … веднъж успях да догледам трейлъра и за малко и аз да се нуждая от памперс !!!!!!!!!!!!!!

  2. Аз гледам страшни тъпотии и рядко съжалявам за това. За "Йоги" ме беше яд, че се разкарах до киното! 🙁