„Fallen Angel”

Fallen Angel” („Angel Caido“) е първа част от епична фентъзи поредица, която ще бъде заснета изцяло в Мексико, разказваща за вечната битка между силите на доброто и злото, чиито изход ще се реши от един млад мъж притежаващ ключа към райските селения.

Причината, поради която сме използвали „Властелинът на пръстените” в заглавието не е само, защото става дума за фентъзи. Всеки, който е гледал епичната екранизация на Питър Джаксън, на секундата ще открие визуални прилики между двата филма – някои неща са си взети едно към едно. От друга страна обаче, също толкова бързо става ясно, че двете произведения няма да имат нищо общо, нито като история, нито като визуална презентация.

Лично нас трейлърът не ни вдъхновява чак толкова много, но изглежда супер странно и бихме искали да видим дали крайният продукт ще бъде изцяло в този стил и ако да, дали бихме могли да го издържим целия.

Лиут е отчасти ангел, отчасти човек, който открива, че е наследник на ключа отключващ вратите на небесното царство. Лузбел и неговата армия от демони се опитват да се докопат до този ключ, за да започнат една последна война, с която да превземат райския трон. Краят на света е близо.

За повече информация може да посетите официалния сайт на филма.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. ^ Agreed. Ефекти прaвени нa Адоби Афтер Ефектс, безумно мaлоумен трейлър с жaлък voice over (доколкото огрaниченият ми испaнски успя дa cxвaне) и още по-жaлки тийн aктьорчетa рядко сa предвестници нa свеcтeн филм.

  2. To WTF се подразбира. 🙂

    Но честно, понеже се кефа на руските и италианските приказки по телевизията, това ми се стори, че може да бъде интересно – не като филм, а като неделна приказка.

  3. Алоо, я не обиждайте Адоби AE – какви работи може да прави само – особено новата версия – охх, легнала ми е надушата, ама надали това ви интересува, де. 🙂 Отдълече си личи, че ще е кретенийка, според мен подобна аматьорщина не заслужава никакво внимание…

  4. Според мен заслужава внимание, само защото не изглежда стандартно. Ясно е, че няма да е "яката работа", но може да се окаже интересно. Не бъдете толкова строги! 🙂 🙂