Трейлър на „Beautiful Boy”

от на 2011-03-19
 

„Beautiful Boy”

Драмите, в които семейство загубва детето си при нещастни обстоятелства и след това трябва да се бори с тежките психически и емоционални последици от травмата не са от най-оригиналните филми на света, макар че не един или два пъти сме виждали наистина добри попадения. „Beautiful Boy” е драма от такъв тип, но с една малка разлика, която поне за нас го прави далеч по-интересен.

Имаме си семейната двойка, имаме си и смъртта на детето им, което е загинало в училищна престрелка отнела живота на още много деца. А споменатата разлика с традиционните филми е, че техният син не е просто жертва, а е отговорен за цялото събитие.

(чрез Collider)

По принцип сме свикнали да смятаме, че родителите на деца тръгнали на „shooting spree”, по „default” са виновни за случилото се и са едва ли не някакви изроди, наркомани, пияници, непрестанно каращи се или поне разведени. Затова ще ни е доста интересно да видим, как едно напълно нормално и обикновено семейство, по никакъв начин неотговарящо на споменатите представи, се справя с шока от факта, че синът им е отговорен за едно толкова чудовищно деяние.

Режисьор на филма е Шон Ку – българските зрители го познават като Таши от „Самсара” – а в ролите на родителите ще видим Майкъл Шийн и любимата ни Мария Бело, което само по себе си е плюс.

коментари
 
Отговорете »

 
 • MadMax
  2011-03-19 at 18:14

  Радвам се

  Отговор

 • MadMax
  2011-03-19 at 18:19

  ох натиснах грешното копче :(

  Радвам се че ще имам възможността да наблюдавам Майкъл Шийн в поредната силна (надявам се) роля, различна от станалите традиция за него роли на върколаци и вампири … според мен Шийн е актьор с много сериозен потенциал и това съвсем скоро (имам предвид близките 2-3 години) ще доведе до признание под формата на номинация :)

  Отговор

 • 2011-03-19 at 19:40

  Много интересен актьор е той. Има много силни роли, но се снима и в абсолютни боклуци! Този филм ми изглежда интересен.

  Отговор

Коментирайте