Нови плакати на „X-men: First Class”

от на 2011-03-01
 

Супер плакати на „X-men: First Class”

След доста приятния трейлър на „X-men: First Class”, който ни радва все повече с всяко следващо гледане, сега идва ред и на два нови плаката от типа „character posters”, които често са по-яки от основните. Е, засега сме виждали само тийзър постера, така че все още не можем да направим сравнение, но да си кажем честно, ако са по-добри от тези, рекламната кампания ще бъде супер успешна.

Както вече разбрахме от трейлъра, преди Професор Х и Магнито, тези двамата са били Чарлс и Ерик. Яки и поотделно и един до друг, плакатите определено радват окото – Магнито/Ерик като че ли е пред лагера, където се развива любимата ни сцена от „Х-мен” (която ще бъде повторена и в този филм), а Професор Х/Чарлс се разхожда из красивото си имение. Джеймс Макавой и Майкъл Фасбендър наистина са прекалено анимирани, но отраженията им компенсират всякакви дребни недостатъци.

„X-men: First Class” - Магнито/Ерик плакат

„X-men: First Class” - Професор Х/Чарлс - плакат

Разбира се, колкото и да ни радват двата плаката и техните цветове, не могат да се сравняват с любимия ни плакат от „Невидима заплаха” със сянката на малкия, невинен Анакин. Но въпреки това и идеята и изпълнението са на ниво. А ако случайно сте пропуснали дузината ни новини за „X-men: First Class”, повече за филма можете са научите тук.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-03-01 at 23:38

  охохохо, geeeeeeeeeeeeeeeeeks 😀

  Ако пък бяха показали и лицето на Маккелън в локвата, туй чудо моментално отиваше на стената ми 😀

  бтв цветовете наистина радват много :)

  Отговор

 • 2011-03-01 at 23:54

  Да! :) Ама няма как да покажат лицето на Маккелън. Знам, че ти е любим, ама все пак… :) :)

  Отговор

Коментирайте