„Островът”  - мейкинг

Не сме от най-големите почитатели на „Източни пиеси” на Камен Калев, но в никакъв случай не можем да отречем многобройните международни успехи на филма, както и факта, че той е една от емблемите на новото българско кино.

Поради тази причина ни е адски интересно да видим какво ще направи Калев с втория си игрален филм озаглавен „Островът” (както знаете, това е важен момент в кариерата на всеки един режисьор) – още повече, че в него с малка роля участва мега-любимия ни легендарен режисьор, актьор и философ Алехандро Ходоровски, автор на класики като „Света кръв”, „Свещената планина” и „Крадецът на дъги”. И за да не кажете, че се правим на интересни, признаваме, че името на Летисия Каста също е от сериозно значение за интереса ни.

За съжаление, все още не знам за какво точно става въпрос в „Островът”, но в най-скоро време очакваме синопсис и снимки от самия филм. А докато чакаме може да хвърлите едно око на няколко фотографии от снимачния процес. Не са най-интересното и вълнуващо нещо на света, ама при положение, че нон стоп гледаме такива снимки от всякакви холивудски помии, нищо не пречи да видим едни и от български филм.

„Островът”  - мейкинг

„Островът”  - мейкинг

„Островът”  - мейкинг

„Островът”  - мейкинг

Освен Летисия Каста и появата на Алехандро Ходоровски в ролите ще видим Туре Линдхард, Руси Чанев, Бойка Велкова, Михаил Мутафов и Любен Дилов – син.

Премиерата на филма е предвидена за октомври 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *