Larry Crowne

От „Universal” дебютираха първия трейлър на режисираната (и написана) от Том Ханкс романтична комедия „Larry Crowne”, в която той и Джулия Робъртс си партнират за втори път след „Войната на Чарли Уилсън”. Освен очевидните жанрови различия между двата филма, още една разлика ни идва на ум. „Чарли Уилсън” беше свестен филм – все пак говорим за Майк Никълс – а от „Larry Crowne” лъха на мухъл. Честно казано, ако го нямаше Ханкс, който адски харесваме, въобще нямаше да си правим труда. За Джулия Робъртс няма да казваме нищо, че като започнем нямаме спирка.

Вижте само част от сюжета. „Обикновеният човек, който има всички основания да смята, че в живота му всичко е уредено и в релси,  ще научи неочакван урок: точно когато мислите, че всичко, което наистина си струва вече е зад гърба ви, може да откриете причината да живеете.” Уау! Това го оставяме без коментар.

Вие обаче хвърлете едно око на трейлъра и преценете сами за себе си. Може пък да сте в настроение за не особено оригинална романтика с големи, позастаряващи звезди.

Гледайки трейлъра ни хрумна, че филмът има сериозна база за успех, тъй като реално погледнато нито „Безсъници в Сиатъл”, нито „Имате поща”, че дори и „Хубава жена” не се отличават с някаква забележителна оригиналност, пък хората си ги обичат и си ги гледат. Защо пък и „Larry Crowne” да не се окаже подобен хит.

Както вече стана ясно, режисьор на филма е Том Ханкс, който застава зад камерата на голям филм за първи път след доста симпатичния „That Thing You Do!” от 1996 г. Той изпълнява и една от главните роли заедно с Джулия Робъртс. Останалият актьорски състав включва Брайън Кранстън, Седрик „the Entertainer”, Таражи П. Хенсън, Уилмър Валдерама, Джордж Такей, Рита Уилсън и др.

Премиерата на филма е 1 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *