Карибски пирати: В непознати води

За русалките в „Карибски пирати: В непознати води” се знаеше почти от самото начало и винаги ни е харесвала идеята за тях (стига да не се окажат турски). Интересът ни обаче се засили след първия официален киноплакат (който не беше никак лош), където те бяха един от положителните акценти, а след последния трейлър, където става ясно, че няма да са съвсем безобидни, любопитството ни направо се взриви.

Затова сега сме малко объркани, защото от „Disney” пуснаха отделен плакат само с тях, където има по една сексапилна русалка за всеки вкус – чернокоса, руса и червенокоса – и вместо да сме изключително доволни, сме по-скоро равнодушни.

Картинката е същата от споменатия по-горе киноплакат, само че уголемена, но не това е причината за апатията ни. Просто плакатът не успява да ни развълнува, това е. Може би защото я няма Джема Уорд.

И ние ли си фантазираме или русата е най-хубавата? Брюнетките трябва да са недоволни!

Карибски пирати: В непознати води

Всичко за филма до момента, може да прочетете тук.

Карибски пирати: В непознати води” е режисиран от Роб Маршъл, а в ролите са Джони Деп, Джефри Ръш, Пенелопе Крус, Иън Макшейн, Стивън Греъм, Джема Уорд, Ричард Грифитс, Кийт Ричардс, Джуди Денч, Сам Клефлин и Астрид Берже-Фрисби.

Българската премиера на филма е на 20.05.2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Е, как ти даде сърце – тя е най-готината според моите скромни представи! Даже малко напомня Кейлън (Калан) Изповедника от "Legend of the Seeker", не мислиш ли? Но – както стана ясно – аз от жени не разбирам 😉 и слава Богу!

  2. Не, не ми напомня. 🙂 И ти забранявам да споменаваш онази полюция дето минава за тв сериал! 🙂