Снимките на най-новия филм на Роман Полански „Carnage” (базиран върху наградената с „Тони” пиеса „God Of Carnage”) току-що приключиха и от „Empire” ни дават шанс за първи път да видим на едно място звездния състав на филма включващ имената на Кейт Уинслет, Джон К. Райли, Кристоф Валц и Джоди Фостър. Те са в ролите на две семейни двойки, които се срещат на вечеря, за да обсъдят по цивилизован начин инцидент включващ синовете им, които са се сбили в училище. В течение на вечерта обаче, самите те се поразгорещяват и нещата завършват с пълен хаос.

„Carnage” - Кейт Уинслет, Джоди Фостър, Джон К. Райли и Кристоф Валц

Не знаем за вас, но на нас историята ни изглежда прекрасна – знаете, че обожаваме филми по пиеси, актьорите са повече от фантастични, а Полански е един от най-добрите режисьори работещи днес, който освен това е насъбрал добра инерция от страхотния „Писател в сянка”, така че няма как да не очакваме филма с голям интерес.

На всичкото отгоре, Джоди Фостър прави сравнение с „Кой се страхува от Вирджиния Улф” – един от най-любимите ни филми на всички времена. „Всичко се случва в реално време. Около час и 45 минути преговори между две двойки родители и как всичко се разпада. Нещо като „Кой се страхува от Вирджиния Улф”, само че малко по-смешно. Има много остроумия”.

Нямаме търпение.

По-долу може да видите и няколко снимки от снимачната площадка.

„Carnage”  - Роман Полански

„Carnage”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *