„X-Men: First Class”

Още сме под влиянието на  страхотните “fan made” плакати на „X-Men: First Class”, които пуснахме само преди минути, и ето, че вече имаме нов повод за радост, свързан с филма. Това е новият руски трейлър, представен от „ComingSoon”.

Какво да ви кажем? Номер едно е! Страхотен ритъм, доста нови кадри, сред които любимата ни сцена от концлагера, за която отдавна знаем, че ще присъства във филма, изцяло нова епична музика, която ни пълни душата. Като цяло доста по-добър трейлър от първия, което предвид качествата му си е сериозно постижение.

И последно: да, това, че е руски трейлър означава, че е с руско аудио. Добрата новина е, че не е толкова дразнещо, както обикновено. В момента, в който се появи с оригинален звук, ще го пуснем и ние.

Режисьор на филма е Матю Вон, а звездният актьорски състав включва Майкъл Фасбендър, Джеймс Макавой, Кевин Бейкън, Роуз Бърн, Дженуари Джоунс, Джейсън Флеминг, Никълъс Холт, Лукас Тил, Зоуи Кравиц, Дженифър Лорънс и Оливър Плат.

Българската премиера на филма е на 10 юни.

Повече за „X-Men: First Class” можете да прочетете тук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Не знам според вас, но според мен е много здрав този трейлър. 🙂

    Много искам да филма да е як. Не ми се гледат повече "Х-мен" помии като "Върколак". 🙁

  2. От един трейлър няма как да разбереш дали един филм ще е добър, но можеш да разбереш дали ще е тъп. От този не не се разбира да е тъп, тъй че все още има някаква надежда за него. За съжаление такава имаше и пред трейлърите на "Скайлайн" и "Битката: Ел Ей"…

  3. "Люди Икс" направо кърти! 🙂 🙂

    А за Мистик ще ме прощаваш. Поне от това, което виждам в трейлъра "смуче голямо време"! 🙂 🙂 🙂

  4. Щом ще смуче по-продължително не виждам от какво се оплакваш 😀

    Може да се окаже, че всъщност е някакво отроче на нацистите. Дас фантастише седюшиш 🙂 И ще е изчукала целия Райх(стаг) 🙂 Хъхъхъхъхъ…