„Bridesmaids”

Сигурно се чудите защо продължаваме да се мъчим с този филм, след като не бяхме впечатлени нито от първия плакат нито от първия трейлър? Отговорът е, че сега определено има подобрение и което е по-важно, премиерата на филма на фестивала SXSW премина при доста сериозен успех. Това ни кара да си мислим, че може пък „Bridesmaids” де е един от онези редки случаи, в които рекламата на филма просто не може да покаже истинските му качества. С толкова много талант пред и зад камерата, определено има шанс.

Ани е обикновена жена с доста скучен любовен живот, която трябва да стане кума на най-добрата си приятелка Лилиан. Проблемът е, че това е напълно ново за нея и не знае как да угоди на богатите снобарки шаферки. На всичкото отгоре една от тях е абсолютно чудовище и прави всичко възможно да отнеме задачата на Ани.

Филмът е продуциран от Джъд Апатоу, режисьор е Пол Фийг („Unaccompanied Minors”, „Nurse Jackie”, „Офисът”, „Трева”), а в ролите са Кристен Уиг (която е и сценарист), Мая РудолфРоуз БърнДжон ХамМат ЛукасЕли КемпърМелиса Макарти и Крис О’Дауд.

Премиерата е на 13 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments