На Шая Лебоф му никнат рога

от на 2011-03-21
 

Шая Лебоф - „Horns”

Variety съобщават, че Шая Лебоф не само ще участва, но ще бъде и основна движеща сила зад екранизирането на романа на Джо ХилHorns” описван като „любовна история движена от отмъщение и ужаси”, в който млад мъж се събужда след безпаметно напиване и открива, че му растат рога, които по някакъв начин са свързани с жестокото убийство на приятелката му.

Знаем, че напоследък Лебоф е обект на доста негативизъм както у нас, така и зад океана – даже можем да кажем, че у нас направо си е ненавиждан – но явно името му все пак е от някакво значение, защото поне от това, което разбираме, именно той е причината около раздвижването на този проект.

Лично ние не сме му огромни фенове, но определено не ни дразни и смятаме, че притежава доста повече чар от няколко набедени за актьори пънове, които се подвизават на ляво и на дясно и си мислят, че са велики. Човекът просто имаше нещастието да се снима в няколко филма, които в една или друга степен не успяха да отговорят на очакванията на част от феновете. Казваме част, защото ние сме фенове, а филмите ни допадат – някои повече, някои по-малко.

Сигурни сме, че положението ще се подобри като порасне, подобно на Леонардо Дикаприо. А от това, което чуваме за „Horns”, участието му ще бъде стъпка в правилната посока.

Сценарият на „Horns” е дело на Кийт Бънин (работил по сериала на HBO „In Treatment”), продуценти ще са Кати Шулман („Сблъсъци”, „Илюзионистът”) и Питър Губър („Батман”, „Танго и Кеш”), а самият Джо Хил ще бъде изпълнителен продуцент.

Ако името на Джо Хил ви звучи познато, но не се сещате откъде, ще ви припомним, че той е синът на Стивън Кинг, за който сме ви споменавали покрай екранизирането на популярния му комикс “Locke & Key”, който ще бъде продуциран от Алекс Курцман, Роберто Орси и Стивън Спилбърг.

коментари
 
Отговорете »

 
 • MadMax
  2011-03-21 at 19:16

  Не знам дали е редно да се сравнява кариерата на този Шая Лебьов с тази на Леонардо Ди Каприо … малкото еврейче трябва бая време да практикува докато стигне класата на Лео в "Баскетболни дневници" например … все още не мога да си обясня възходът му в последно време, като все повече си мисля че произходът му и няколко богати равини от противополжният бряг му дават силно рамо (или твърдо коляно :) в зависимост от гледната точка) !!!

  Отговор

 • 2011-03-21 at 21:01

  Джо Хил е смазващо добър писател – доста сериозно гони класата на баща си. Не съм чел "Horns", но имайки предвид колко готин е "Кутия с форма на сърце", не вярвам да е оплескал работата, а и идеята ми допада, така че не берете грижа откъм историята :) А иначе и аз нямам нищо против Лебоф – има таланта да го направи добре – само трябва наистина да го направи :)

  Отговор

 • 2011-03-22 at 04:09

  @MadMax

  Да се сравнява е тъпо, просто ми хрумна като пример. Не искам да правя никакви други паралели. Льонката е голям, Лебоф има още хляб да яде. :)

  @Влади Неколов

  Братче, нямах идея, че тази книга е издаван у нас. :( Благодаря ти! Ще си я купя с ебаси кефа! :) :)

  Отговор

 • MadMax
  2011-03-22 at 10:50

  И аз ще потърся книгата, признавам че дори не знаех че Ст.Кинг има син, който се занимава с писане …Shame on me !!!

  В този ред на мисли, по повод споменаването на Ст.Кинг, някакви новини относно "Тъмната Кула" ? Виждам че засега единствено Хавиер Бардем се споменава … което е прекрасно, но все пак да не бързам да се радвам, че като нищо могат да го заменят с Дани Де Вито (например) или още по лошо (за някои хора :)) Том Хенкс :)

  Отговор

 • 2011-03-22 at 12:30

  Засега има само спекулации. В момента, в който има нещо сериозно, ще го отразим. Това е проект, към който проявяваме голям интерес.

  А ако изберат Ханкс, Влади ще получи обрив по места! :) :) :)

  Отговор

 • 2011-03-22 at 23:29

  Дринка, няма защо! :) Препоръчвам я на всички, много е свежа и си кой е баща му :)

  Колкото до… Т.Х. майни ти обрива, той е задължителен, ама не съм сигурен дали няма да извърша нещо незаконно 😀 Не, неее, просто не виждам роля за него в продукция като Тъмната кула (боже мили, майко божия, всички светци и мъченици, дано не го изберат, МОЛЯ ВИ СЕЕЕЕ!!!) Ама от къде ви идват на ум такива глупости само не знам 😀 !

  Отговор

 • 2011-03-22 at 23:30

  Там горе трябва да има едно "личи" м/у си и кой :) Айде да ходя да вечерям, че вече и букви почнах да ям 😀

  Отговор

 • 2011-03-23 at 02:55

  Споко, няма шанс да го изберат. И аз не го виждам в нито една роля. Евентуално на отец Калахан, ама не бих казал, че ще съм доволен. :)

  Отговор

Коментирайте