Логан Маршал-Грийн с главна роля в „Prometheus”

от на 2011-03-16
 

Логан Маршал-Грийн

Като че ли и последната главна роля в режисираната от Ридли Скот предстояща предистория на „Пришълецът” озаглавена „Prometheus” е попълнена. Знаем, че има известни съмнения дали предистория е точната дума, но ние сме склонни да вярваме на слуховете (някои от които сме ви съобщавали) и вече сме почти убедени, че ще видим именно предистория на любимия си филм.

Deadline съобщават, че последният човек, който ще се качи на борда на Prometheus и ще се присъедини към имената на Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Нуми Рапас, Идрис Елба, Шон Харис Кейт Дики и Рейф Спол, е Логан Маршал-Грийн познат на българските зрители от “Бруклинските стражи”, “Дявол” и сериалите „24”, „Dark Blue” и „Кварталът на богатите”. Той ще влезе в ролята на Холоуей – член на екипажа на космическия кораб, който има връзка с главната героиня (учения Елизабет Шоу), която ще бъде изиграна от Нуми Рапас.

В момента снимките на филма вървят в Торонто (предстои местене в Лондон), така че в най-скоро време очакваме първи кадри, плакати, а защо не и някой ранен тийзър.

Премиерата е предвидена за 8 юни 2012.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-03-16 at 14:59

  Само на мен така ли ми се струва или този и Том Харди си приличат доста. Сякаш , че са близнаци или ако не чак толкова, то поне изглеждат като братя най- малкото.

  Отговор

 • 2011-03-16 at 15:57

  Не само на теб! На целия свят им прилича! :) :)

  Абсолютен Том Харди "wannabe"!

  Отговор

 • Виво
  2011-03-16 at 17:40

  Само се притеснявам от реакцията на ксеноморфите при вида на Нуми Папас – според мен ще спрат да снасят от ужас!

  Отговор

 • 2011-03-16 at 21:54

  А-ха-ха-ха-ха-ха! "Ще спрат да снасят от ужас! "Тrue! Особено ако я има гола. :)

  Сега някой фен на шведското кино ще ни нахрани. :)

  Отговор

Коментирайте