Гордън-Левит е злодей в “Dark Knight Rises” (Update)

от на 2011-03-22
 

Джоузеф Гордън-Левит - Алберто Фалкони

UPDATE:
Вчера ви съобщихме, че Джоузеф Гордън-Левит официално е потвърден за „The Dark Knight Rises” и че той ще влезе в ролята на Алберто Фалкони, серийния убиец и син на Кармайн Фалкони изигран от големия Том Уилкинсън в „Батман в началото”. Новината (можете да я прочетете по-долу) бе разпространена от Variety, които рядко, да не кажем никога не разпространяват слухове просто заради идеята, затова приехме информацията като чиста монета.

Сега обаче, EW, които са не по-малко надеждни, имат информация, че Левит наистина е официално потвърден за филма, но няма да е Алберто Фалкони, а ще бъде в съвсем друга, засега непотвърдена роля.

Трябва да кажем, че намираме такива „новини” за меко казано супердосадни – изнервяме се адски много – затова ще оставим всичко това без коментар. Само фактите. Хич не ни дреме, ако ще наистина да се окаже, че ще бъде Робин.

21.03.2011
Гордън-Левит официално е злодей в “Dark Knight Rises”

Вече сме споменавали, че намираме за леко досаден навика на Кристофър Нолан да работи с някой актьор и моментално да го вземе за следващия си хит. Честно казано не разбираме защо Елън Пейдж още не се е уредила с роля в „The Dark Knight Rises” след като Джоузеф Гордън-Левит вече е официално потвърден (не, че очаквахме друго) за ролята на Алберто Фалкони и засега от всички герои и злодеи във филма, единствено Ан Хатауей не е имала щастието да работи с Нолан.

Не ни разбирайте погрешно – според нас филмът се очертава чудесен и въпреки опасността от проклятието познато като „трима злодея”, пак го очакваме с нетърпение. А Гордън-Левит определено радва в „Генезис” и под контрола на Нолан със сигурност ще се справи с ролята на серийния убиец и син на Кармайн Фалкони. Не е голяма изненада, че Нолан е избрал Алберто/the Holiday Killer за един от героите си – той определено е сред по-реалистичните противници на Батман. Проблемът е, че вече сме виждали Фалкони старши и в ролята беше големият Том Уилкинсън.

Току-що си припомнихме сцената от „Батман в началото”, в която Уилкинсън си седи в ресторанта и обяснява няколко истини за живота на младия Брус Уейн, „принца на Готъм”. Какво да ви кажем – колкото и да е добър Гордън-Левит, поне в близките няколко десетилетия няма да надмине Фалкони старши. Само Уилкинсън може да каже “You could’ve just sent a thank you note” и това да е една от най-яките реплики във филма.

Сега остава да разберем как точно ще са замесени Бейн, Фалкони и Жената котка и дали последните двама имат роднинска връзка… Ние залагаме на „не”, но никога не се знае.

коментари
 
Отговорете »

 
 • MadMax
  2011-03-22 at 10:55

  Само на мен ли ми се струва, но на снимката Джоузеф Гордън-Левит удивително прилича на Хийт Леджър !!!

  Отговор

 • 2011-03-22 at 11:43

  По принцип двамамата доста си приличат. Но едва ли това е повлияло на избора на Нолан. Даже това би било аргумент да не го вземе точно в Батман, но очевидно други критерии са повлияли.

  Отговор

 • 2011-03-22 at 12:32

  Аз виждам, нещо общо, но никога не съм смятал, че двамата си приличат.

  А в нета е пълно с всякакви сравнения.

  Отговор

 • 2011-03-22 at 12:37

  На снимки си приличат при определени ракурси. В движение – не чак толкова. Ясно е, че тези, които са работили с тях, със сигурност не намират никаква прилика.

  Все пак, след промяната на новината, да не се окаже, че ще се появи като някой имитатор на Жокера – ей така за стряскане на героите. 😉

  Отговор

 • Анонимен
  2011-03-22 at 16:32

  Товa зa Робин сa пълни глупоcти. Нолaн още по когaто рaботеше върху TDK зaяви, че Робин НИКОГА нямa дa се появи в негов филм, твърде рaно било. Не могa дa рaзберa хорaтa, които пускaт слухове, опровергaни още преди години.

  Отговор

 • 2011-03-22 at 20:01

  Нали знаеш НИКОГА колко бързо става на нещо друго? Особено пък при такива филми. И сам Рейми каза, че няма да прави Венъм щото бил инфантилен (или нещо подобно) образ – феновете щяха да го разчекнат – но виж какво стана?

  Пък какво лошо има да си спекулира човек, това си е част от удоволствието. Само да не "Официално ще е Робин!" "Не, няма да е Робин, ще е Худ!" "Не няма да е Худ, едикойси ще е…" и т.н., което е много дразнещо

  Отговор

 • 2011-03-22 at 20:03

  Аууууууууууууууууууу!

  HerMamut, you are not welcome anymore!!!!! :)

  Отговор

 • 2011-03-22 at 22:53

  Защо не искате Робин е?Ако актьорът,който го наемат си изиграе добре ролята….и ако го има въпрос към форума кой актьор бихте искали да изиграе Робин?

  Отговор

 • 2011-03-23 at 11:56

  Абе щом и Шон Пен не иска Робин (Райт Пен), работата е ясна. 😀

  Ма всички искате Скарлет, нали! 😀 😀

  Отговор

 • 2011-03-23 at 13:55

  Скаааааааааааааааааааааааааарлееееет!

  (музикален съпровод: Този)

  Отговор

 • 2011-03-23 at 14:50

  мъже 😉 аз пък не бих се отказала от Шон Пен (доказал се талант! само един пример), ай сти'а с таз Скарлет – проглушихте и глухите 😀

  Отговор

 • 2011-03-23 at 18:33

  @v1sk30

  Не искам никой да го играе, но ако се налага…, какво ще кажеш за Бен Фостър? :) :)

  @Nostromo

  Много ясно! :)

  @legrandelf

  Ох! :) Предвиждам такъв живот, че… :)

  @Къди

  Шон Пен е доказал се талант, но пък е гъз, така че си го 'зимай! :)

  А за Скарлет нямаш думата. :) :) :)

  Отговор

Коментирайте