Дарън Аронофски напуска „The Wolverine”

от на 2011-03-18
 

Ето на това му викаме добра новина! Въобще, ама въобще не му трябваше на Аронофски да се захваща с този проект. Вярно е, че имаше някакъв шанс да се получи нещо интересно, но в крайна сметка, личното ни мнение е, че за него самия нищо добро нямаше да излезе от това начинание.

Както изглежда, причините за отказването на Аронофски са лични и нямат нищо общо с тези, които ни хрумнаха в момента, в който видяхме заглавието на новината разпространена от Deadline. Знаете ги кои са, нали? Няма нужда да ви ги изброяваме.

Дарън Аронофски напуска „The Wolverine”

Ето какво казва Аронофски: „Докато обсъждах филма с моите партньори във „Fox” стана ясно, че продукцията на „The Wolverine” ще ме държи извън страната почти една година. Не искам да съм далеч от семейството си толкова дълго време. Тъжен съм, че няма да имам възможност да завърша проекта, сценарият му е чудесен и нямам търпение да работя отново с моя приятел Хю Джакман”.

На пръв поглед тази причина изглежда тривиална, но явно разводът му с Рейчъл Вайс и попечителството над сина им си казва своето. Други смятат, че трагедията в Япония, където трябваше да се снима филма също е от значение, макар и да не става ясно как точно.

За радост на феновете на Върколака отказването на Аронофски не слага край на проекта, нито на добрите отношения на режисьора с “Fox”. Те споделят: „Разочаровани сме, че Дарън не може да направи „The Wolverine”, но в същото време разбираме и уважаваме неговите причини. След като направихме заедно „Кечистът” и „Черен лебед”, ние знаем какъв невероятен талант е той и нямаме търпение да работим с него в бъдеще. Хю Джакман и „Fox” остават напълно отдадени на „The Wolverine”. Ще се прегрупираме и ще продължим агресивно напред.”

Ако наистина се действа агресивно, ще видим резултати съвсем скоро, при това очакваме „Fox” да изберат някой интересен режисьор. Чудно ни е дали Дейвид Слейд сега го е яд – той дълго време бе свързван с проекта и само преди няколко дни подписа за “Daredevil”. Дали няма да видим разместване и на този фронт?

коментари
 
Отговорете »

 
 • Анонимен
  2011-03-18 at 22:07

  Слейд сори, ама го считам за некадърник, един як филм и е направил и от там нататък- нищо. Преди от този проект можеше евентуално да стане нещо, но без Дарън не го виждам.

  Отговор

 • 2011-03-19 at 13:36

  Ще видим какво ще измислят за режисьор, съмнявам се да е Слейд, той е зает. :) Иначе не го смятам за некадърник, но и аз му харесвам само един филм – "Hard Candy". :)

  Отговор

Коментирайте