Екшън трейлър на „Priest”

от на 2011-03-18
 

„Priest”

Вече сме писали предостатъчно за предстоящия „Priest”, но сигурно сте забелязали, че непрестанно се лутаме между „ще е глуповат, но готин” и „най-голямата брадва на лятото”. Е, този нов Facebook трейлър – изцяло екшън, без никакви лигавщини – накланя везните обратно в полза на филма. Пол Бетани, Маги Кю и Карл Ърбан отново изглеждат супер и се надяваме филмът да е по-близо до този трейлър, отколкото до втория, който не беше съвсем на ниво. Тоест, искаме „Priest” да е точно обратното на предишния филм на Бетани и режисьора Скот Стюарт, „Легион”: стегнат, енергичен и забавен.

„Priest” е създаден по едноименния корейски уестърн/кунг-фу/сай-фай/хорър комикс и разказва за един алтернативен, пост-апокалиптичен свят, опустошен от вековна война между хора и вампири. В центъра на историята е легендарен свещеник-воин, който след последната война с вампирите, сега живее в уединение в един от дисутопичните градове управлявани от Църквата. Когато племенницата му е отвлечена от група вампири, свещеникът нарушава святата си клетва и се впуска да я открие, преди тя да бъде превърната в една от тях. Към неговия кръстоносен поход  се присъединяват приятелят на племенницата му, „първо стреля, после мисли” млад шериф от пустошта, и бивша жрица-воин с изключителни бойни умения.

Режисьор на филма е Скот Чарлс Стюарт, а в ролите са Пол БетаниКарл ЪрбанМаги Кю,Кам ДжигандейЛили Колинс, Брад Дуриф и Кристофър Плъмър.

Премиерата е на 13 май 2011.

„Priest”

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-03-18 at 14:18

  „Най-голямата брадва на лятото” :) :) :) Само така! И аз се надявам на това. Дано да не е като "Легион" и да се различава макар и малко от повечето подобни филми за вампири. Възлагам големи надежди на героя на Карл Урбан- Черната шапка. Единствено дразнещо ми се вижда присъствието на Кам Гигандет, но какво пък дано го цъфнат до края на филма, че да се израдваме малко. :) :) :)

  Отговор

 • Ivcho
  2011-03-18 at 15:00

  Според мен от излезлите до сега трейлъри е видно че няма да е като Легион.

  Филмчето ще е готино но както вече казах единственото което не ми харесва е че пак става въпрос за до болка омръзналите вампири и църква.

  Отговор

 • 2011-03-18 at 16:23

  Имам надежди, но просто не знам защо си правя труда. :)

  Ще отида подготвен за най-голямата брадва, за да може ако има поне нещичко във филма, да ми хареса.

  Отговор

 • Виво
  2011-03-18 at 18:24

  @ Ivcho Знаеш ли какви пари взимат тези, дето правят трейлърите. Даже и на Легион бяха направили прилична двуминутка. :)

  Отговор

 • 2011-03-18 at 21:27

  Да, трейлърът на "Легион" беше добър. Подлагаме здраво. Бях убеден, че това ще е жесток филм, точно от любимия ми тип. :(

  Отговор

Коментирайте