Урса

След безумието Робин в „The Dark Knight Rises”, днес пускаме още един слух, този път не чак толкова могъщ и по-важното, не чак толкова неприятен.

Latino Review твърдят, че може би има някакъв шанс да чуем отново прословутата реплика „Kneel before Zod!”, въпреки че Зак Снайдър отрече евентуална поява на генерала. Според техни „достоверни източници” Даян Крюгер, Алис Ив и Розамунд Пайк се борят за ролята на Урса – доста кръвожадната дясната ръка на Зод. Дали това е така, сигурни сме, че ще разберем съвсем скоро. Възможно е тритe дами да се борят и за друга роля – слуховете първоначално бяха само за „неясна роля, която не е Лоис Лейн” и името на Урса беше замесено в последствие. Но идеята ни харесва.

Latino Review допълват леко съмнителната новина с още една интересна подробност – Лейн все пак ще участва във филма, но още не е ясно коя късметлийка ще лети над Метрополис с Хенри Кавил. Честно казано, малко ни заболяха главите от тези супер-герои и техните злодеи, партньори и любовни драми. Покрай Човека-прилеп, Бойскаута в синьо и червено, че дори и Човека-паяк, започваме сериозно да се объркваме. Един официален, стегнат списък със заглавия, актьори и срещу тях герои ще ни дойде таман. Или още по-добре – без никаква информация, без потвърждения, без “character posters”, само един-два тийзъра с главните, за които вече знаем, и после направо в кината. Surpriiiise!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments