Брус Уилис и Ноам Мъро

Отдавна знаехме, че Брус Уилис се ослушва за „Умирай трудно 5” – той неведнъж е споменавал, че иска да направи шест филма и тогава да пенсионира Джон Маклейн – но честно казано, не бяхме особено въодушевени, пък и мислехме, че в крайна сметка това няма да се случи.

Е, явно сме грешали, защото Deadline съобщават, че от „Fox” вече са наели човек, който да оглави проекта и това е известният главно с рекламите си израелски режисьор Ноам Мъро, чиито единствен флирт с голямото кино е средната тъпотия със Сара Джесика Паркър и Денис Куейд „Smart People”. От Deadline споделят, че основната причина за решението на „Fox” се оказала последната му рекламна кампания, която Мъро направи за популярната видео игра „Halo” – можете да видите изключително приятните филмчета на сайтa на „Slashfilm”.

Със сигурност Мъро е изненадващ и интересен избор, максимално отдалечен от простите занаятчии като Лен Уайзмън, и да ви кажем, на нас ни се струва, че от това може да излезе нещо интересно. Единствената спънка, която виждаме е, че сценарият е дело на Скип Уудс, чиято филмография включва „Hitman”, „Х-мен Началото: Върколак”, „Парола: Риба меч” и „А-отборът“. На всичкото отгоре чуваме, че от „Fox” не са супер доволни от първия вариант и сега са решили да започнат отначало с разработването на сценария, този път с дейното участие на Уилис.

Все още няма нито дума за това за какво ще става дума във филма, но за сметка на това слуховете се вихрят като за световно. Лично за нас, най-смахнатият е, че като злодей ще видим още един от братята Грубер.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Тия братя Грубер колкоса всъщност? 😉 😉 Да не би единият да се завърне от Луната? Или Маклейн там направо ще го намери!

    Нека Уайзмън да направи 5-цата, а за 6-цата чакаме Мактиърнън!

  2. Дано да стане по-добър от бесните пенсии, защото ще е кофти за този сериал да залезе с някоя боза.

  3. Няма, Мактиърнън приключи с "Умирай трудно". 🙁 От него си чакаме "Шрапнел".

    И според мен ще е яко някоя сестра Грубер да се явне, а не брат. 🙂 Ще бъде "найс туист". 🙂

    @Бронти

    Пенсиите беше пародия, надяваме се този да е по-сериозен.

  4. Ей, няма почивка за лютенант Джон Маклейн. Последния път уби хеликоптер с цигара, сега в тва новото май на извънземни ми мирише, на планетата Земя няма равен вече.