Първи кадри от “Terra Nova” на Спилбърг

от на 2011-02-08
 

“Tera Nova”

Преди време ви показахме първите снимки от предстоящия фантастичен сериал, продуциран от Стивън Спилбърг „Terra Nova”, а сега е ред и на първия тийзър трейлър. Всъщност става въпрос за поредния 30-секунден спот, излъчен неделя вечерта по време на „Super bowl”, но като че ли това не е от такова голямо значение.

Самата реклама не ни поразява, но за сметка на това виждаме кадри със Стивън Ланг, който очевидно е в Куорич-форма, както и два динозавъра, сред които по-специално един Карнотавър в самия край. Разбира се, възможно е и да се бъркаме, тъй като го виждаме само за части от секундата.

Както казахме, тийзърът не впечатлява много-много, но подклажда интереса ни и нямаме търпение да видим още кадри, особено пък ако включват динозаври, които май  ще изглеждат доста прилично.

150 години напред в бъдещето животът на Земята е изправен пред унищожение и за да оцелее човечеството, учени отварят портал във времето, който позволява на хората да пътуват до праисторически времена и там да търсят възможност за ново начало. „Terra Nova” – първата човешка колония отвъд портала – е обградена с опасни месоядни динозаври и десетки други праисторически заплахи, а в добавка към тях, външна сила се опитва да разруши този нов свят, още преди да е изграден напълно.

Засега на сериала са му отредени 13 епизода, а премиерата е на 23 май.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-02-08 at 22:25

  Спилбърг, динозаври и пътуване във времето – нека бъдем по-големи оптимисти :)

  бтв Дринов, като стана дума за Спилбърг се сетих, че днеска имаме личен празник 😀 Happy Birthday dear John Williams, Happy Birthday to youuuuuuuu :) Точно съм си в едно приповдигнато настроение и сестра ми ме сюрпризира с новината, че статистически хората умират най-често около рождените си дни :( Е, живял съм с нея прекалено много години, за да си мисля, че не си го е измислила, ама стигаше да ми развали настроението.

  Отговор

 • 2011-02-09 at 00:16

  Първо викаш, нека да бъдем оптимисти, пък после гледай какви неща говориш. :) :) Тя сестра ти е за бой, де! :)

  79 години нищо не е. :)

  Отговор

 • Виво
  2011-02-09 at 04:03

  Много изтощена идея. Спилбърг по-принцип има проблясъци, които за съжаление често оаква яко, рядко и миризливо, ама отдавна не си го спомням толкова неоригинален….

  Отговор

 • 2011-02-09 at 10:06

  Ако не беше тоя юрски брахио-завропод в кадър, щях да съм оптимист. 😀

  Отговор

 • 2011-02-09 at 14:02

  @Виво

  Колко сериали за динозаври и пътуване във времето си гледал напоследък?

  @UZUMAKI

  Това е фантастика. Хората пътуват във времето. Може да са отскочили до Юра и да са взели един брахио-завропод, я за експерименти и изследвания, я за храна, я за нещо друго. Преди да разберем за какво точно става въпрос, нямаме право на подобни коментари. :) :)

  Отговор

 • 2011-02-09 at 15:08

  Ти се благодари, че Пламен не е попаднал на тая новина. 😀

  Отговор

 • Ivcho
  2011-02-09 at 15:20

  Нищо ново под слънцето: човечеството изправено пред унищожение,пътуване във времето,динозаври закусващи с хора.

  Отговор

 • 2011-02-09 at 16:01

  Освен ако нямам в пощата материал за "ти знаеш за какво", Пламен по-добре да мълчи. :)

  Естествено, че не е нищо ново под Слънцето. Само "Матрицата" е единствения оригинален филм от последните 50 години.

  Отговор

 • Виво
  2011-02-10 at 07:47

  @Дринов

  Има, има, като се започне от английския Primeval, чийто 4ти сезон излезе скоро, мине се през прекрасния Stargate, и смехотворният сериал по него, та мога да се върна и до една анимация, на която се радвах, когато бях на 10 – Cadillacs and Dinosaurs. Сигурно има и още и още, само че аз толкова си знам! :)

  Не съм съгласен, че Матрицата е единственият оригинален филм. Мога и да споря колко е авторски като идея, защото доста са краднали оттук-оттам. То не са се "вдъхновили" от разни анимета, то не е чудо. Не, че не го обичам де! :)

  Идеята ми беше, че съвсем ни взеха на подбив, ама явно децата не помнят и се радват на шаренко. 😉

  Отговор

 • 2011-02-10 at 12:35

  Това за "Матрицата" беше ирония! :)

  За другото не знам. Щом има динозаври, за мен има шанс да се получи нещо интересно, без значение дали ще бъде научно коректен – ако въобще е възможно такова нещо при положение, че пътуват във времето. :)

  Отговор

Коментирайте