Cowboys & Aliens

Леле, леле, леле, леле!

Въпреки че виждаме някакво интересно извънземно превозно средство и един два вълнуващи нови кадъра, 30-секундната реклама на Cowboys & Aliens” не е чак толкова специална: общо взето тя е малко малко по-сбито представяне на това, което видяхме в изненадващо приятния първи тийзър – да не си помислите, че става дума за някакъв мега шедьовър.

Причината за вълнението ни е Оливия Уайлд. Дали само така ни се струва или във филма има шанс да я видим гола? Знаем, че това звучи като бръщолевене на бесни пубери, но просто няма как да се удържим.

Щеше ни се да споделим впечатления за това, което виждаме и очакваме, но в момента въображението ни рисува такива картини, че направо е невъзможно. Затова гледайте и ще говорим друг път.

Аризона 1873 г. Странник без спомени попада в пустинното градче Абсолюшън, а единственият знак за неговото минало е загадъчна гривна на китката му. Това, което той открива е, че в градчето пътниците не са добре дошли и нищо не се случва без одобрението на полковник Долархайд, който управлява с железен юмрук. Това е град, който живее е страх. Страх, който е неизмерим с това, което скоро ще се стовари над него, когато извънземни мародери се спускат от небето и започват да отвличат жителите един по един. Единствената надежда за оцеляване на целия град се крие в тайнствения непознат, който само трябва да си припомни кой е.

Премиерата на филма е насрочена за 29 юли 2011, режисьор е Джон Фавро, а в ролите ще видим Даниъл Крейг, Оливия Уайлд, Сам Рокуел, Кланси Браун, Пол Дейно и Харисън Форд.

Досегашните реклами от “Super Bowl” може да видите тук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *