Първи снимки на Леонардо ДиКаприо като Хувър

от на 2011-02-10
 

Леонардо ДиКаприо като Хувър

Just Jared представиха не съвсем официални, но доста прилични снимки на Леонардо ДиКаприо като Джей Едгар Хувър в предстоящия биографичен филм на Клинт Истуд „J. Edgar”, чиито снимки започнаха само преди седмица.

Смятаме, че на този етап няма какво толкова да коментираме, тъй като ни се струва, че Льонката е „off character”, въпреки че се създава известно впечатление за някаква конкретна сцена от филма. Все пак той изглежда доста добре и сме абсолютно убедени, че дори и филмът да не струва (силно се съмняваме обаче), ДиКаприо ще е на висота. Той винаги е.

Леонардо ДиКаприо

„J. Edgar” е биографичен филм за живота на легендарния ексцентричен директор на ФБР Джей Едгар Хувър и според слуховете ще разкрива любопитни подробности за политическата му кариера, преследването на „врагове на демокрацията” и ако съдим по останалия кастинг и за все така недоказаните сексуални предпочитания и слабостта към женски дрехи.

Освен Леонардо ДиКаприо (като самия Хувър), във филма ще видим Арми Хамър като Клайд Толсън – протеже, а според някои и любовник на Хувър, Наоми Уотс като Хелън Ганди – чиновник от министерството на културата, която става лична асистентка на Хувър и работи с него повече от 50 години, Ед Уестуик като агент Смит – нает от Хувър да напише биографията му, Джош Лукас като Чарлс Линдбърг, Деймън Хериман като Бруно Хауптман – обвинен за едно от престъпленията на века, отвличането на сина на Линдбърг, Кен Хауърд като генерал Харлан Ф. Стоун и Джуди Денч като Ан Мари Хувър.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-02-10 at 12:38

  Звучи много, много яко!

  :)

  Очаквам…

  Отговор

 • 2011-02-10 at 12:40

  Чи как иначе? Все пак е с Льонката. :)

  Отговор

 • 2011-02-10 at 13:30

  Тия биографични филми са ми много тегави за гледане (като "Авиаторът" например). Все нещо им липсва, въпреки "някои променени факти с цел по-голям драматизъм". Леонардо все повече го харесвам, но не и филмите, в които се снима. Егати и парадокса. В "Бандите на Ню Йорк" Даниел Дей Луис обра лаврите, не казвам, че е незаслужено, но Леонардо беше железен.

  Отговор

 • 2011-02-10 at 20:44

  Даниел Дей Луис е БОГ.

  И филмите и самият Леонардо са железни! Но моето лично мнение е, че в "Бандите" му е едно от най-слабите представяния последните години. Пак е силно, но сравнение с други, не чак толкова. :)

  Отговор

 • 2011-02-10 at 21:48

  На мен лично ДиКаприо през последните години ми направи огромно впечатление най-вече в Revolutionary Road -там беше просто перфектен :) мисля, че в 'Генезис' беше с една милимунда по-слаб.

  Отговор

 • 2011-02-11 at 11:38

  "Revolutionary Road" е страхотен филм! Много ми е любим.

  Отговор

Коментирайте