„Bridesmaids”

Когато вчера казахме, че няма да пишем за „Bridesmaids” докато не излезе трейлърът, нямахме представа, че това ще е само след ден. Сега ни е малко тегаво, защото никак не сме очаровани от трейлъра, но какво да се прави, имаме обещание да спазваме. Нищо, че Кристен Уиг не е единствената, която участва в него.

Честно казано, не всичко, което виждаме в трейлъра е трагично. Някои от шегите определено са на място и изглежда, че ще има поне един-два наистина готини образа. И не, че филмите в действителност имат нещо общо, но гарантираме, че „Bridesmaids” ще е в пъти по-добър от „Сексът и градът”.

И последно, наречете ни простаци, но винаги се забавляваме, когато има пръдни и оригни. Особено пък ако идват от жена.

„Ани е обикновена жена с доста скучен любовен живот, която трябва да стане кума на най-добрата си приятелка Лилиан. Проблемът е, че това е напълно ново за нея и не знае как да угоди на богатите снобарки шаферки. На всичкото отгоре една от тях е абсолютно чудовище и прави всичко възможно да отнеме задачата на Ани.”

Филмът е продуциран от Джъд Апатоу, режисьор е Пол Фийг („Unaccompanied Minors”, „Nurse Jackie”, „Офисът”, „Трева”), а в ролите са Кристен Уиг (която е и сценарист), Мая Рудолф, Роуз Бърн, Джон Хам, Мат Лукас, Ели Кемпър, Мелиса Макарти и Крис О’Дауд.

Премиерата е на 13 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Крис О’Дауд е най-големия изрод! Във Вечеря за Идиоти малкото смях го сътвори той, но най-добре може да се види потенциала му в култовия сериал The It Crowd 🙂

    Най-вероятно тук ще играе също малка роля, но филма ще го гледам само заради него.

    Иначе не съм очарован от трейлъра.

  2. "Вечеря за идиоти" още не съм го гледал. Ама аз си падам по такива комедии и се надявам да ми хареса.

    А този трейлър си е слабичък. 🙁