51

Помните ли, когато ви показахме приятния тийзър плакат на поредния фантастичен хорър „51”? Тогава ви споделихме, че искаме да видим трейлър преди да решим дали да си губим времето в очакване.

Е, сега вече имаме отговор на този въпрос, защото от SyFy показаха първи кадри от филма – не е трейлър, а два клипа, но и това върши работа – и ако се чудите каква е присъдата, ще ви кажем възможно най-нежно и внимателно.

„51” е SPECTACULAR FAILURE!!! и няма да се доближим до него на разстояние по-малко от светлинна година, пък ако ще да е последният филм на света. Единствената причина, поради която пускаме тези клипчета е за да ви предупредим.

Ако все пак искате да знаете повечко за „филма” – знае ли човек, всякакви екземпляри бродят по тази Земя (ако се е намерил кой да го снима, ще се намери и кой да го гледа) – ето ви един синопсис.

„След като се поддават на натиск от страна на американската общественост, Военновъздушните сили разрешават на двама известни репортери да посетят прословутата Зона 51. Но когато един от тайните „дългосрочни посетители” на базата решава, че това е моментът да спаси не само себе си, но и останалите затворници, от строго секретна и охранявана военна база, Зона 51 се превръща в ужасяващ кошмар.”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. По-изкуствена игра не бях гледал от последния епизод на Стъклен Дом 😀

    И все пак нещо ме кара да си мисля (да се надявам), че това е някакъв маркетинг, а не реални клипове от филма.

  2. Майко мила……WTF?

    Пробождането с опашката много прилича и по точно направо си е взето от пришълеца.

  3. Хахаха първата сцена не е като да са се опитали да имитират Aliens… неее, ама хич даже ;Д

    Втората реших да не я гледам. Но щом е на SyFy, то какво да очаква човек 🙂

  4. Първата сцена много прилича на алиен до момента, в който извънземното се появява в цял ръст. Оттам нататък прилича на японски сериял в стила на Пауър Реинджърс или някоя много стара Годзила.

    А SiFi имат и много хубави неща от стила на Battlestar Gallactica, така че това си е разочарование…