„Battle: Los Angeles”

Досега абсолютно всичко, което видяхме от апокалиптичната военна фантастика на Джонатан  Либесман „Battle: Los Angeles”, е повече от отлично –  трейлърите направо разцепват –  и новите две снимки, разпространени от Empire, също не правят изключение.

Те ни показват част от разрушенията, които са причинили извънземните военни сили, дошли на Земята я в търсене на нов дом, я в търсене на природни ресурси или пък просто за да ни унищожат, защото така им харесва.

Освен, че представят снимките, Empire са говорили и с Либесман, който хвърля малко светлина върху естеството на извънземните. „Те идват от воден свят и носят нещо като обърнати водолазни костюми, които превръщат въздуха във вода. Исках те да бъдат и като армия. Имат си генерали, медици, тактики и план. Нямат кошерен  характер, те са индивиди с чувство за самосъхранение.

„Battle: Los Angeles”

Либесман споделя и за приликите с някои от филмите, с които и ние самите го сравнявахме. Според него филмът е по-близо до „Блек Хоук”, отколкото до „Война на световете”. „Начинът, по който замислихме „Battle: LA” беше като битката при Мидуей през Втората световна война. Това e една история, част от по-голяма, световна война. Ние просто следваме един взвод и това ни позволява да запазим нещата реални. Има толкова много места, където да отидем с втория филм. Оставихме доста неща за по-късно”.

О-хо! Surprise, surprise, втора серия. Нямаше нужда да ни казват. Ние така и така си знаем, че който и да е „оригинален” филм, изкарал над определена сума в бокс офиса, веднага получава продължение, независимо дали е било планирано или не. Сигурни сме, че един 20-милионен уикенд, и “Battle: New York” ще стартира веднага.

За финал вижте и промоционалния постер, който се мотае в нета от няколко дена.

„Battle: Los Angeles” - промо постер

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Йеее, ууу, ааааа!

    А Мегатрон и Мегакрап няма ли да се появят от някъде?

    Обещал съм си никакви повече инвазии. Чуя ли нещо за инвазия и вазирам на 180 градуса. Плюс това вече върви и втори сезон на "V"-тата. С камъни ще си почупя телевизора, ако го засега някъде из каналите.

  2. Само още един месец. Skyline беше над очакванията ми, а този се надявам, че дори ще се доближи до "Денят". От цяла вечност не сме гледали качествена инвазия, та съм по детски ентусиазиран.