Нови плакати на „Писък 4” и „Bridesmaids”

„Писък 4”
Не можем да разберем защо, но по някаква незнайна причина този плакат на „Писък 4” ни радва повече от този на тройката. Да, осъзнаваме, че всъщност е абсолютно същия плакат, но все пак ни харесва повече. И то не само, защото разчитаме, че това ще е завръщането към добрия стар „Писък”, преди доста смотаното второ продължение.

Трейлърът беше изненадващо забавен, а и ни допада идеята за ново поколение и съответно нови правила в жанра. Снимането е задължително…

"Писък" - плакат

Сидни Прескот, вече авторка на книга за само-помощ, се завръща у дома, за да рекламира книгата си. В Уудсбъро тя отново се среща с шериф Дюи и Гейл, които вече са женени, и прекарва известно време с братовчедка си Джил и леля си Кейт. За тяхно всеобщо съжаление обаче, завръщането на Сидни означава и завръщането на Ghostface, което поставя в опасност Сидни, Гейл, Дюи, Джил, всичките й приятелки и съученици. С две думи, целия град.

Премиерата е на 15 април.

„Bridesmaids”
А сега можете да видите и новия плакат на „Bridesmaids”, за който повечето коментари в нета са изключително положителни. Но предвид прекомерното розово, въпреки позите, продуцента (Джъд Апатоу), режисьора (Пол Фийг) и доста добрите актриси (дори и един-двама актьори), ние ще пишем за този филм, когато излезе трейлърът и то само, ако в него участва единствено Кристен Уиг.

„Bridesmaids” - плакат

Все пак ако синопсисът ви интересува, ето го и него:

„Ани е обикновена жена с доста скучен любовен живот, която трябва да стане кума на най-добрата си приятелка Лилиан. Проблемът е, че това е напълно ново за нея и не знае как да угоди на богатите снобарки шаферки. На всичкото отгоре една от тях е абсолютно чудовище и прави всичко възможно да отнеме задачата на Ани.”

Във филма участват Уиг (която е и сценарист), Мая Рудолф, Роуз Бърн, Джон Хам, Мат Лукас, Ели Кемпър, Мелиса Макарти и Крис О’Дауд.

Премиерата е на 13 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *