Нов постер на „The Adjustment Bureau”

от на 2011-02-11
 

The Adjustment Bureau

Въпреки всеобщото мнение, че „The Adjustment Bureau” („Агенти на съдбата”) ще бъде излагация, ние все още таим надежди за обратното. Първо защото е по Филип К. Дик, а той е шибан гений и второ, защото харесваме както Емили Блънт, така и Мат Деймън.

За съжаление обаче, като изключим 30-секундния клип излъчен по време на “Super Bowl”, който ни се стори приличен, всичко друго, което видяхме от рекламната кампания на филма, не е много качествено и това леко посмекчава ентусиазма ни.

Слава богу, новият постер представен от Latino Review макар и да не е нещо специално, все пак е значително подобрение в сравнение с предишните плакати, които бяха направо отвратителни, и това честно казано ни радва. Просто много искаме филмът да се получи.

„The Adjustment Bureau” - плакат

На ръба да получи място в щатския сенат, амбициозният политик Дейвид Норис (Мат Деймън) среща Елийс Селас (Емили Блънт), красива танцьорка на модерен балет – жена, каквато досега не е познавал. Точно когато осъзнава, че е на път да се влюби, мистериозен мъж прави всичко възможно да ги държи разделени.

Дейвид разбира, че е изправен срещу самата Съдба, представена от нейните агенти, които ще направят всичко възможно да предотвратят вероятността Дейвид и Елийс да бъдат заедно. Изправен пред съкрушителното им превъзходство, Дейвид трябва да остави Елийс и да приеме предначертания му път… или да рискува всичко, като предизвика Съдбата и да бъде с жената на живота си.

The Adjustment Bureau” е свободна екранизация на краткия разказ на Дик, озаглавен “Adjustment Team”. Режисьор и сценарист е Джордж Нолфи („Бандата на Оушън”, „Ултиматумът на Борн”), а в ролите освен Мат Деймън и Емили Блънт ще видим и Антъни МакиДжон СлатъриМайкъл Кели и Терънс Стамп.

Премиерата за България е предвидена за 04 март 2011 г.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-02-18 at 00:56

  Може би нов ЧЕРЕН ЛЕБЕД ?

  Отговор

 • 2011-02-18 at 17:39

  Да бе? Мислиш ли?

  Отговор

 • 2011-02-18 at 17:54

  Не, не мисля… Но Мат Деймън винаги ги играе едни такива личностно конспиративни филмета и накрая в центъра на играта стои една жена. Но го бива. Явно просто се появява нова мода балета да се слага като тема в повече филми.

  Отговор

 • 2011-02-18 at 18:19

  Абе, за никаква мода не става въпрос, това е нещо, което няма никакво отношение към сюжета на филма.

  Отговор

 • 2011-02-18 at 23:05

  Дринов, не съм много съгласен с теб. Всяко нещо показано на екрана влияе по един или друг начин на зрителите, дори детайлите. Това, че няма пряко отношение към сюжета, не значи, че е абсолютно незначително.

  Отговор

 • 2011-02-19 at 15:49

  Разбира се, че влияе. Яз просто не се изразих правилно.

  Въпроса е да не се търси под вола теле. Героинята е балетиска, точка. Тя не е такава, само защото по случайност в момента има някакъв успешен филм за балет и някой си е казал: "айде и ние да турнеме нещо балетно!"

  Отговор

Коментирайте