Battle: Los Angeles

От „Columbia Pictures” пуснаха още един страхотен плакат на апокалиптичната военна фантастика на Джонатан Либесман „Battle: Los Angeles” и да си признаем честно, свършиха ни всичките суперлативи и вече не знаем какво повече да кажем за този филм, без да се повтаряме излишно – всички трейлъри, клипове и плакати, които видяхме до момента, бяха повече от фантастични. Всъщност, като се замислим единствената рекламна кампания, която според нас може да се опре по качества на тази на „Battle: Los Angeles бе тази на „Buried”.

Все още не е ясно какво точно представлява гигантското нещо, което излиза от земята – момент, който бе загатван в почти всички рекламни клипове до момента – но едно е сигурно, то не вещае нищо добро за нас, земляните.

Battle: Los Angeles

Режисьор на филма е Джонатан Либесман, а в ролите ще видим Ерън Екхарт, Мишел РодригесБриджит Мойнахан и Майкъл Пеня.

Премиерата е на 11 март 2011 г.

Повече за „Battle: Los Angeles” може да научите от досегашните ни новини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

23 Comments

  1. Според мен това заровено "нещо" е някаква главна военна машина на извънземните тоест от там дават заповеди на всички други извънземни по целия свят.Като главен източник на връзка и информация и поне така мисля,че ще свърши филма като някой от главните герои се вмушни с цял взвод войници и ще постави бомба,която ще взриви извънземната база и ще спасят света.Незнам поне така мисля.

  2. Звучи като всеки друг такъв филм. Надявам се да не е така.

    В интерес на истината режисьора казва, че извънземните "нямат кошерен характер, те са индивиди с чувство за самосъхранение.”

  3. Точно така.Това е основната причина поради която на харесвам тези филми,как с оръжия които хората имат побеждават много по развити цивилизации.Според мен няма да е бомба.Много ми е интересно каква глупост са измислили.Моето мнение е че тези извънземни ще се окажат алергични към тайната съставка на кока-кола. 😉

  4. Намирисва ми на масивен провал в стил "Skyline". Забавното е че в нета се e създало едно доста очевидно фалшиво чувство на голямо очакване. Все едно става дума за огромен зрелищен блокбастър като "Трансформърс" или "Аватар".

    А истината е че това филмче няма, а и не може да има абсолютно никакви претенции за нещо невиждано. Ще потъне в бокс офиса както Ди Каприо в Титаник, и после никой няма да си спомня за Battle: Los Angeles.

    Не обичам да съм такъв песимист, но просто нещата са твърде очевидни. Спомнете си рекламите на Skyline. Всичко уж беше впечатляващо, а после се разбра че става дума за филм с бюджетче от 9-10 милиона долара. И след премиерата едвам си намери и задно местенце в бокс офиса. Единствения плюс на Battle: Los Angeles е Ерън Екхарт, който е винаги на ниво.

    Факт е че колкото и да се опитват някои хора, няма да могат да свалят "Денят на независимоста" от трона.

    Това е.

    Sorry, Дринов. По-принцип споделям твоите виждания, но относно този филм, I have to disagree.

  5. Да, беше финансов провал.

    Рекламната кампания костваше на студиото мноооого повече отколкото направата на самия филм.

    Кевин Смит наскоро говореше точно за това. И точно поради тази причина той не продаде последния си филм Red State на студио, а ще го разпространява сам.

  6. @Ivcho

    Историята познава безброй случай в които технически по-напреднали цивилизации или страни са капитулирали пред далеч по-изостанали, така че смятам, че не е невъзможно да победим едни извънземни.

    @Veso

    Skyline си е успешен, откъдето и да го погледнем и 30 млн. да му е рекламната кампания пак. 65 млн. му е бокс офиса. Освен това винаги се е знаело, че той ще бъде малък филм.

    Ако "BLA" е наполовина толкова добър колкото трейлърите му 80-100 млн. минимум не му мърдат само в Америка.

    И последно, не знам на какви тронове седи, но доста хора намират "Денят на независимостта" за тъп филм. Зрелищен, но тъп! 🙂

  7. Veso, ти си олигофрен.

    PS "B: LA" изглежда добре, но се пазя от hype. Обаче със сигурност ще го гледам на кино.

  8. UZUMAKI, толкова си жалък, че просто да те съжалява човек. Абсолютен пример за клозетен червей който не може да се измъкне от ситуацията в която сам се е забъркал без да почне с обиди и ругатни.

    Направи си услуга, а и на останалите, и не пиши когато знаеш че нямаш доказателства. И без това си очевидно жалък, няма нужда да изпадаш още. И повече не сери където говорят порасналите. Аре изчезвай.

    Дринов,

    Филмчето си беше разочаровение. Бюджета му беше малък, но претенциите и рекламата му бяха големи. Няма нужда да ти давам линкове, всичко си го има в Гугъчето. А и ако беше успешен, Кевин Смит нямаше да го даде като пример в подкаста си – smodcast.com

    И още едно много важно нещо: дори и филма да покриe бюджета си, барабар с парите за реклама, пак може да се счита за тотален провал.

    Има великолепна статия по този въпрос в LA Times, от която дори разбрах че една от сериите на Хари Потър, забравих точно коя, беше спечелила над 800 милиона долара и въпреки това е считана за провал от шефовете на Warner Bros.

    Ако все още не си чел статията, ще ти дам линка.

    Колкото за “Денят на независимостта”: аз говорех за успеха му в бокс офиса, а не за субективните мнения на хората.

  9. Да, да. Продължавай, продължавай. Прав си за всичко, каквото кажеш е истина. Ти си върха, най-добрия, най-великия!

    Следващия път искам да напишеш нещо пет пъти по-дълго. И по-забавно.

    Давай!

  10. Ай стига бе, не думай!

    Ти ме затапи, бре детенце. Аре сега тичкай да лягаш, че утре си на училище.

  11. Няма нужда да те затапвам; всеки с елементарна обща култура и дори бегъл поглед върху боксофиса вече отдавна ти е видял голия амортизиран задник, лъснал онлайн покрай нелепите глупости и АНАЛизИ, които издриска. Честито де.

  12. Че ти си могъл да напишеш цяло изречение, бе. Браво!

    Между другото, опитите ти за оригиналност са просто смехотворни. Аре, отивай да лягаш.

  13. Тъпако малоумен с повтарящ се и бездарен хлебен сюжет, независимо колко пъти ми кажеш да си лягам и колко много ти се иска да заблудиш публиката, че в главата ти има многоклетъчни форми на живот, белята вече е станала и ти си целия омазан. Сега си води записки: в повечето случаи маркетинговите разходи за един филм (особено за малокалибрена и непретенциозна конфекция като "Skyline") не надвишават производствените, понякога са дори наполовина по-малки. Което означава, че в най-скъпия случай общият бюджет на въпросния филм ще е 10 + 10 = 20 млн. долара. Студиото обикновено прибира около 60% от общия приход, но дори и да прибере едва половината, печалбата отново е налице, тъй като касовият сбор от международния показ на "Skyline" e над 65 млн. долара (източник). Да, това не е OMG ебати джакпота, но в никакъв случай не е и загуба за инвеститорите (да не говорим, че видеопазарът носи още купища кинти на алчните продуценти). Никой не спори за "качествата" и (не)оправданите очаквания на тая чекия; спорим за това дали заглавието е финансов провал или не. Отговорът е пределно ясен, както е пределно ясно, че ти си примат и дремеш в лайната си, докато мастурбираш насън, онождан от гигантска амеба.

  14. Мина времето, когато те слушах. А и не казваш нищо ново.

    Прочети статията, която споменах по-горе и после се прави на интернет-тарикат.

  15. Really? Ама моля ти се, олигофренът се подлъгал от рекламата на филма, решил, че се задава нещо голямо, пък после, видиш ли, "Skyline" се оказал (изненада?) някакъв банален холивудски лилипут и то, горкото, сега се чувства излъгано. Дебиле, всеки с ясна представа за това как би следвало да изглежда една зрелищна и мащабна суперпродукция дори и за секунда не си е помислял, че братята-кретени Строс ще снесат едва ли не втори "ID4". Това, че си лековерно и неадекватно зомби, което с клатеща се походка (го) поема към киното, след всеки втори банер, който мерне с овчия си поглед в интернет, не означава, че трябва да ти подаваме носни кърпички винаги, когато някой американски шит ти го сложи отзад. Колкото до калпавите ти сайтове: цитирай ми цифри и се позови на източници, които оборват тезата ми, която отприщи този пределно безумен спор, а именно: докажи ми, че "Skyline" е финансов провал. So, маймуно?

    PS Пък и самият Кевин Смит цитира, ебати – значи няма как да сбърка, LOL.

  16. Вече си изпусна шанса, дете.

    Когато аз говорех, ти ми се правеше на тарикат с постояните ти ОЛИГОФРЕНСКИ изрази. А сега имаш наглостта да ме караш да ти се обяснявам и да ти се доказвам?

    Аре бегай оттука и не омирисвай блога, белтък жалък. Стоя зад всичко което казах и колкото неща да ми наговориш няма да промениш нищо.

    С Дринов с кеф ще си плямпам, защото той знае как се дебатира с хора с които понякога не е на едно и също мнение. А и за щастие много малко хора са като теб.

    Не си губи времето повече. На теб сериозен отговор няма да дам. Не защото не мога, напротив, а защото си ми крайно неприятен и досаден.

    Това е единствената причина.

  17. Супер, предпочитам да съм фръцла отколкото мизерно тийнейджърче, което избива комплекси в интернет.

    Ще постигнеш много в живота.

  18. Точно така – продължавай да се обясняваш като девствена шунда и да ми правиш психо-профил с елементи на Нострадамус; аз ще продължавам да ти се смея. Все пак единствената причина да не се аргументираш по отношение на спора е, че, моля ти се, съм ти бил неприятен, а не защото, примерно, не можеш да обясниш на никой от нас на какво основание считаш лайното на Строс за финансов провал. Забавното е, че аз пет пари не давам нито за теб, нито за "Skyline", но когато някой wannabe-смотаняк като теб започне да се прави на вещ многознайко, някак е задължително да му обясня колко е зле и да се аргументирам адекватно, независимо от хляба и сополите. Така че без значение кой е неприятен, кой е женски полов орган и кой ден сме от седмицата, факт е, че ти се насра и когато открито те предизвиках да докажеш твърдението си, тропна с краче и каза: "Няма пък! Не 'щото не мога, а 'щото не искам!" Сега разбираш и защо ми е толкова смешно. Смешник.