Неприятен слух: Робин в „The Dark Knight Rises”?

от на 2011-02-06
 

Батман и Робин

О, Боже! Такива неща не трябва да се казват дори и на шега, но WILX (чрез AICN) разпространяват картичка информация, която загатва, че „обичаният” от всички Робин може да има поява в „The Dark Knight Rises” на Кристофър Нолан.

Знаем, че в момента крещите, че това е невъзможно и че говорим за някакви могъщи слухове, но както доста често споделяме напоследък, една-две такива истории се превърнаха в истина – най-ярък спомен ни е Дарън Аронофски и „Wolverine 2”.

Но да видим какво казват от WILX. Според официални лица, които искат да останат анонимни (каква изненада!) заради договорите им за конфиденциалност, продукционният екип на „The Dark Knight Rises” е търсил места за снимки във Фицджералд Парк в Гранд Ледж и по-специално в станция за отпадни води, намираща се в самия парк, която евентуално трябва да служи за скривалище на „сайдкика” на Батман, Робин.

Само за момент си представихме, че цанят Джоузеф Гордън-Левит за Робин и ни прилоша нечовешки. Да предположим, че всичко това е истина, не си представяме Левит да е толкова луд, че да се навие на подобна роля, ако ще не Нолан да е режисьор, ами – като сме тръгнали с фантастиката – самият Господ Бог.

Но стига с тези глупости. Сигурни сме, че няма такова нещо, просто – понеже ви чувстваме близки – искахме да споделим с вас този кошмар, преди напълно да е избледнял с напредването на деня. Пък и разчитаме на думите на Крисчън Бейл, че той няма да работи във филм, в който участва Робин.

Коментирайте