Луи Летрие потвърден за фантастичния „G”

от на 2011-02-23
 

Луи Летрие - "G"

Ще помолим феновете на Луи Летрие да не се вълнуват излишно! Поемете си дълбоко дъх, и двамата. Всъщност не става дума за нов проект на режисьора на „Сблъсъкът на титаните” и „Невероятният Хълк”, а за бившия „Gravity”, за който ви споменахме миналото лято. Но заради непрестанното объркване с „Gravity” на Алфонсо Куарон (за него сме писали значително повече) фантастиката на Летрие е била преименувана.

Подробностите около „G” все още се пазят в тайна, но вече е потвърдено, че Летрие ще е режисьор и продуцент, „Universal Pictures” финансират и разпространяват и според Heat Vision във фантастиката ще има „нюанси от „The Day After Tomorrow” и „Taken”.

Проектът е по идея на Гаймън Касиди от „Management 360”, които разбира се ще продуцират. „G” все още няма сценарист, който да се захване с предварително обявения сюжет, който ни издразни преди половин година и все още звучи досадно: „баща трябва да намери изгубеното си дете, след като планетата спира да се върти и започва да губи гравитацията си.”

Идеята е Летрие да режисира „G” след като приключи работа по значително по-интересния „Now You See Me”, описван като комбинация от „Престиж” и „Градът” благодарение на сюжета за група илюзионисти, които изпълняват абсурдно сложни обири и така печелят и вниманието на екип агенти от ФБР.

коментари
 
Отговорете »

 
  • 2011-02-25 at 13:52

    Л.Л. е велик екшън режисьор, един от 2-3, заедно с Мартин Кембъл. Често забравяме, че големите екшън продукции са повече маркетинг продукт отколкото кинематично произведение и Л.Л. е един от малкото които го могат.

    Отговор

  • 2011-02-26 at 15:19

    Чак пък велик? :)

    Отговор

Коментирайте